SERENE

Serene TV-tasot

Serene Stereo

Serene Stereo on plug´n play tuote, joka on suunniteltu toistamaan TV:n kytketty ääni stereo-tasoisena.

Tuote sisältää kaiken elektroniikan ja kaiuttimet, joten riittää että laite kytketään yhdellä HDMI-kaapelilla TV:n.

Smart TV:n tai mediatoistimen avulla voidaan langattomasti toistaa ääntä älypuhelimesta tai tabletista, mutta tuotetta voidaan käyttää myös perinteisen TV:n äänentoistoon.

Tuotteessa on valkoinen runko, jalat ovat maalattua metallia ja etukangas musta.

Lataa SERENE Stereo -tuotekortti

Serene Cinema

Serene Cinema on todellisuudessa kotiteatterin 3.1 kaiutinjärjestelmä, jolla saadaan elokuvateatteri rakennettua olohuoneeseen ilman johtoja tai irrallisia kaiuttimia. Kaiuttimet ovat aina optimaalisesti sijoitettuja, joten Serene Cinema toimii kaikissa tiloissa.

Sisällä oleva AV-vahvistin ohjautuu automaattisesti käyttölaitteen mukaan, joten uusia kaukosäätimiä tai ohjelmistoja ei tarvitse opetella vaan käytät laitteita kuten ennenkin.

Tuotteessa on valkoinen runko, jalat ovat maalattua metallia ja etukangas musta.

Lataa SERENE Cinema -tuotekortti

Serene TV-tasojen verhoiluvärivaihtoehdot:

Serene-lipastot

Serene-lipastot

Serene-mallistossa on neljä erikokoista lipastoa, joissa jokaisessa on soiva vetolaatikko ja äänenlaatu täyttää vaativankin tarpeen.

Lipasto toimii bluetooth kaiuttimena sekä sisältää 3,5 mm plugiliitännän, joten siihen voi kytkeä minkä tahansa äänilähteen. Mediatoistimen, kuten Chromecast Audio, avulla saat tehtyä tuotteilla langattoman monihuonejärjestelmän ilman näkyviä laitteita tai johtoja.

Serene-lipastoissa on korkealuokkaiset push-open mekanismit ja rungot ovat valkoiseksi maalattua MDF-levyä. Jalat ovat maalattua metallia.

Serene-sohvapöytä

Serene-sohvapöydässä ei ole tekniikkaa vaan se on suunniteltu täydentämään mallistoa. Tuote on valkoiseksi maalattua MDF-levyä ja jalat ovat maalattua metallia.