Artome Business

Palveluratkaisu, joka optimoi tilankäyttöä, vastaa muuttuviin kokoustilojen vaatimuksiin sekä varmistaa kokoustekniikan luotettavan toimivuuden.

Kun kokoustekniikka rakennetaan huoneeseen, pysyy huone kokoushuoneena vuosien ajan. Artome Business -älykalusteiden ansiosta sinun ei tarvitse määrittää tilan käyttötarkoitusta etukäteen, vaan voit tehdä mistä tahansa tilasta kokoustilan hetkessä.

Tuotteissa huippuluokan laser-projektori ja korkealaatuinen äänentoistojärjestelmä on sulautettu yhteen siirrettävään kalusteeseen. Artome Business -palvelu varmistaa luotettavan ja helpon toiminnan sekä räätälöi toiminnan todellisten tarpeiden mukaiseksi.

Älykalusteet muuttavat ajattelusi kokousten järjestämisestä!

Et tarvitse valkokangasta, seinäpinta riittää

Älykalusteen projektori tuottaa suuren kuvan suoraan seinän viereen sijoitettuna. Tekniikan ansiosta tykin ja kuvan väliin ei tule esteitä. Mikä tahansa suora ja vaalea seinä käy projisointipinnaksi.

Kokoustekniikka missä ikinä sitä tarvitset

Muuttuvassa ympäristössä tilatarpeet muuttuvat jatkuvasti. Siirrettävällä kokoustekniikalla varmistat laadukkaan kokouksen missä tahansa tilassa. Kaikki mallit ovat varusteltavissa pyörillä.

Äänentoisto osana kalustetta

Irralliset kaiuttimet, vahvistimet ja kaapelit korvataan sulautetulla tekniikalla, jossa kaluste itsessään toimii äänentoistona. Korkealaatuinen äänenlaatu yllättää ensikertalaisen ja tekee kokouksesta elämyksellisemmän.

Käytännöllinen kaluste

Kaikissa tuotteissa on huomioitu säilytystarpeet. Laadukkailla push-open mekanismeilla varustetut vetolaatikot huolehtivat siitä, että kokoustarvikkeet siirtyvät kokouksen mukana.

Artome Business -tuotteet

Artome Business – palvelun 5 askelta

Ota yhteyttä Artome ammattilaiseen

Ammattilaisemme osaa kysyä teiltä oikeita kysymyksiä, jotta Artome Business täyttää todelliset tarpeenne ja palvelusta saa teille optimaalisen hyödyn.

Suunnitellaan yhdessä

Mikäli tarvitsette langatonta tiedonsiirtoa, videoneuvottelua tai teillä on muita erityistarpeita, autamme löytämään oikeat laitteet ja paketoimme ne osaksi palveluamme.

Asennus ja koulutus

Artome Business laitteisto toimitetaan aina ”avaimet käteen” -periaatteella. Lisäksi pidämme käyttökoulutuksen.

24 h huoltotakuu!

Lupaamme huollollemme 24 tunnin vasteajan. Älykaluste lähettää huollollemme diagnostiikkaa, joten tiedämme usein mahdollisista ongelmista, ennenkuin ne näkyvät käyttäjälle. Jos emme voi ratkaista ongelmaa etänä, tukemme saapuu paikan päälle.

UUSINTA & KIERRÄTYS

Palvelusopimuksen päättyessä voidaan sopimus uusia ja tuotteet ja palvelu voidaan päivittää. Mikäli haluat lopettaa palvelun, noudamme älykalusteet ja kierrätämme ne puolestasi. Tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi, joten tietyt komponentit voidaan uusiokäyttää tuotannossamme. Kierrätämme myös tuotantoon kelpaamattomat komponentit, jotta kuormittaisimme mahdollisimman vähän ympäristöä.

Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä…

…tai soita

Toni Parikka

Myynti, Etelä-Suomi
+358 40 529 1821
toni@artome.fi

Mikko Sundman

Myynti, Pohjois-Suomi
+358 40 575 5412
mikko@artome.fi