[layerslider_vc id=”3″]

Artome Business

Palveluratkaisu, joka optimoi tilankäyttöä, vastaa muuttuviin kokoustilojen vaatimuksiin sekä varmistaa kokoustekniikan luotettavan toimivuuden.

Kun kokoustekniikka rakennetaan huoneeseen, pysyy huone kokoushuoneena vuosien ajan. Artome Business -älykalusteiden ansiosta sinun ei tarvitse määrittää tilan käyttötarkoitusta etukäteen, vaan voit tehdä mistä tahansa tilasta kokoustilan hetkessä.

Tuotteissa huippuluokan laserprojektori ja korkealaatuinen äänentoistojärjestelmä on sulautettu yhteen siirrettävään kalusteeseen. Artome Business -palvelu varmistaa luotettavan ja helpon toiminnan sekä räätälöi toiminnan todellisten tarpeiden mukaiseksi.

Älykalusteet muuttavat ajattelusi kokousten järjestämisestä!

Et tarvitse valkokangasta, seinäpinta riittää

Älykalusteen projektori tuottaa suuren kuvan suoraan seinän viereen sijoitettuna. Tekniikan ansiosta tykin ja kuvan väliin ei tule esteitä. Mikä tahansa suora ja vaalea seinä käy projisointipinnaksi.

Kokoustekniikka missä ikinä sitä tarvitset

Muuttuvassa ympäristössä tilatarpeet muuttuvat jatkuvasti. Siirrettävällä kokoustekniikalla varmistat laadukkaan kokouksen missä tahansa tilassa. Kaikki mallit ovat varusteltavissa pyörillä.

Äänentoisto osana kalustetta

Irralliset kaiuttimet, vahvistimet ja kaapelit korvataan sulautetulla tekniikalla, jossa kaluste itsessään toimii äänentoistona. Korkealaatuinen äänenlaatu yllättää ensikertalaisen ja tekee kokouksesta elämyksellisemmän.

Käytännöllinen kaluste

Kaikissa tuotteissa on huomioitu säilytystarpeet. Laadukkailla push-open mekanismeilla varustetut vetolaatikot huolehtivat siitä, että kokoustarvikkeet siirtyvät kokouksen mukana.