Vino-mallisto

Skandinaavisesti muotoiltu tammijalkainen Vino-mallisto tuo ajatonta tyyliä kotiisi. Et tarvitse enää irrallisia kaiuttimia, kaapeleita ja vahvistimia. Vino-mallistossa tämä kaikki on valmiina.

Älykalusteeseen on piilotettu korkealuokkainen äänentoistotekniikka, jolloin TV-taso muuntuu kotiteatteriksi ja lipasto langattomaksi kaiuttimeksi.

Vino TV-tasot

avainlippu_sininen_rgb

Vino Stereo

Vino Stereo on plug´n play tuote, joka on suunniteltu toistamaan TV:n kytketty ääni stereo-tasoisena. Tuote sisältää kaiken elektroniikan ja kaiuttimet, joten riittää että älytaso kytketään yhdellä HDMI-kaapelilla TV:n.

Vino Stereosta on saatavilla kaksi eri leveyttä, 150 cm ja 183 cm.

Vino Stereo, 150 cm -tuotekortti »
Vino Stereo, 183 cm -tuotekortti »

avainlippu_sininen_rgb

Vino Cinema

Vino Cinema on kotiteatterin 3.1 kaiutinjärjestelmä, jolla voidaan rakentaa elokuvateatteri olohuoneeseen ilman erillisiä kaiuttimia, johtoja tai laitteita.

Sisällä oleva AV-vahvistin ohjautuu automaattisesti käyttölaitteen mukaan, joten uusia kaukosäätimiä tai ohjelmistoja ei tarvita. Käytät laitteita kuten ennenkin.

Vino Cinema -tuotekortti »

Akustiikkakankaan värivaihtoehdot:

Vino TV-taso

Vino TV-tasossa ei ole tekniikkaa vaan se on suunniteltu täydentämään mallistoa. Tason toinen puoli on varustettu kippiovella, toinen on vetolaatikko. Tuote on valkoiseksi maalattua MDF-levyä ja jalat tammea.

Vino-sohvapöytä

Vino-sohvapöydässä ei ole tekniikkaa vaan se on suunniteltu täydentämään mallistoa. Tuote on valkoiseksi maalattua MDF-levyä ja jalat tammea.

Vino lipastot

Vino-mallistossa on neljä erikokoista lipastoa, joiden soivan vetolaatikon äänenlaatu täyttää vaativankin tarpeen.

Vino-älylipasto toimii bluetooth-kaiuttimena, mutta sisältää myös 3,5 mm -liitännän mahdollistaen minkä tahansa äänilähteen kytkemisen. Mediatoistimen, kuten Chromecast Audio, avulla saat tehtyä tuotteilla langattoman monihuonejärjestelmän.

Vino-lipastot saatavilla myös ilman äänentoistotekniikkaa.

Tuotteissa on korkealuokkaiset push-open mekanismit ja rungot ovat valkoiseksi maalattua MDF-levyä. Jalat ovat massiivitammea.