[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Vino-mallisto

Skandinaavisesti muotoiltu tammijalkainen Vino-mallisto tuo ajatonta tyyliä kotiisi. Et tarvitse enää irrallisia kaiuttimia, kaapeleita ja vahvistimia. Vino-mallistossa tämä kaikki on valmiina.

Älykalusteeseen on piilotettu korkealuokkainen äänentoistotekniikka, jolloin TV-taso muuntuu kotiteatteriksi ja lipasto langattomaksi kaiuttimeksi.

[layerslider_vc id=”6″]

avainlippu_sininen_rgb

Vino Cinema

Vino Cinema on kotiteatteri, jolla voidaan rakentaa elokuvateatteri olohuoneeseen ilman erillisiä kaiuttimia, johtoja tai laitteita. Sisällä oleva AV-vahvistin ohjautuu automaattisesti käyttölaitteen mukaan, joten uusia kaukosäätimiä tai ohjelmistoja ei tarvita. Käytät laitteita kuten ennenkin. Vino Cinemaa on saatavilla 183 cm ja 150 cm leveänä. Isompi on 3.1.-järjestelmä, eli sisältää keskikaiuttimen, kun taas pienempi malli toimii 2.1-stereojärjestelmänä.   Artome Cinema -esite »

Akustiikkakankaan värivaihtoehdot:

Vino älylipastot

Vino-mallistossa on neljä erikokoista lipastoa, joiden soivan vetolaatikon äänenlaatu täyttää vaativankin tarpeen. Vino-älylipasto toimii bluetooth-kaiuttimena, mutta sisältää myös 3,5 mm -liitännän mahdollistaen minkä tahansa äänilähteen kytkemisen. Mediatoistimen, kuten Chromecast Audio, avulla saat tehtyä tuotteilla langattoman monihuonejärjestelmän. Tuotteissa on korkealuokkaiset push-open mekanismit ja rungot ovat valkoiseksi maalattua MDF-levyä. Jalat ovat massiivitammea.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]