Profile picture of Artome's account manager Romain Fanchon

Romain Fanchon

Account Manager
+33 6 68 09 03 01
romain.fanchon@artome.fi
Artome - France

Olen avarakatseinen kosmopoliitti ja rakennan mielelläni vahvoja partneruuksia erilaisten toimijoiden kanssa. Artomella roolini on kasvattaa asiakaskuntaa Ranskassa kertomalla Artomen innovaatioista ja olla asiakkaidemme tukena ja apuna kaikin tavoin. 

Paris, Marseille, Lyon, Toulouse, Nice, Nantes, Strasbourg, Montpellier, Bordeaux, Lille, Rennes, Reims, Le Havre, Saint-Etienne, Toulon, Grenoble, Dijon, Nîmes, Angers, Villeurbanne, Le Mans, Aix-en-Provence, Clermont-Ferrand, Brest, Limoges, Tours, Amiens, Perpignan, Metz, Besançon, Boulogne-Billancourt, Orléans, Mulhouse, Rouen, Saint-Denis, Caen, Nancy, Argenteuil, Saint-Paul, Montreuil. Ranska, France.