Halvempaa ja nopeampaa rakentamista

Ideologiamme

Artome uudistaa koko audiovisuaalista alaa. Tehdasvalmisteisten älykalusteiden avulla voidaan luopua aikaa vievästä kaapeloinnista ja kiinteästä tilatekniikasta. Ratkaisumme tuovat uudenlaista muokkautuvuutta ja helppokäyttöisyyttä audiovisuaalisten ratkaisuiden käyttöönottoon ja ylläpitoon.

Artomen ideologian keskiössä on tuoda helppoutta AV-ratkaisuihin jo tilatekniikan suunnittelusta lähtien. Perinteisten, kiinteästi asennettavien ratkaisujen tarve on otettava huomioon jo rakennusvaiheessa ja jokaiseen tilaan on räätälöitävä oma ratkaisunsa. Kaapelointi ja itse teknisten laitteiden asentaminen vievät aikaa, ja yllättäviä kuluja saattaa tulla vastaan vielä asennusvaiheen jälkeenkin.

Eroon asentamisesta

Artomen älykalusteet eivät tarvitse asennusta. Tehdasvalmisteisen ratkaisun kustannukset tiedetään ennakkoon ja toimituksen ajankohta ei ole riippuvainen muiden urakoiden etenemisestä. Älykalusteissa on integroitu laserprojektori sekä sisäänrakennettu äänentoistojärjestelmä. Liikuteltava älykaluste voidaan siirtää mihin tahansa tilaan ja ottaa käyttöön helposti -lisää vain sähkö.

Artomen älykalusteissa kaikki teknologia on helposti käytettävissä. Ulkoisista lähteistä, kuten kannettavasta tietokoneesta voidaan esittää sisältöä helposti HDMI-kaapelin avulla -mitään erillisiä asennuksia tai ohjelmia ei tarvita. Myös älykalusteen ylläpito on helppoa; kun kaikki komponentit on sulautettu yhteen yhdeksi kalusteeksi, toimivat kuva ja ääni aina saumattomasti yhteen.

Me Artomella haluamme myös innostaa ja inspiroida muita haastamaan perinteiset AV-ratkaisut. Ideologiamme tarjoaa esimerkiksi arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille uudenlaisia mahdollisuuksia toteuttaa aidosti muuttuvia tiloja, kun kiinteästi tilaan asennettavan teknologian haasteet suunnittelussa voidaan poistaa kokonaan.

We transform furniture, we transform spaces, we transform the industry.