Helpoin ratkaisu esittämiseen

Koe helppous

Artome M10 on helppokäyttöinen älykaluste, jossa yhdistyvät sisäänrakennettu äänentoisto, laserprojektori sekä videokonferenssiominaisuus. Älykalusteesta löytyy painikkeet tärkeimmille toiminnoille sekä liitännät kameralle ja mikrofonille, joiden avulla toteutetaan videoneuvottelu tai etäesittäminen helposti.

Artome M10 muuntaa tilan kuin tilan esityskäyttöön. Se on asennusvapaa ja liikuteltava ratkaisu, jonka kuvakoko skaalautuu aina tilaan sopivaksi. Tarvitset vain vaalean seinän tai valkokankaan heijastuspinnaksi. Artome M10 älykalusteessa käytetään erittäin lyhyen etäisyyden laserprojektoria, joten suuren kuvakoon saamiseksi älykalusteen ei tarvitse olla sijoitettuna kauaksi heijastettavasta pinnasta.

Näppärä käyttää, vaivaton ylläpitää

Perinteisen, kiinteästi asennettavan tekniikan haasteet ovat paitsi asentamisessa, myös käytössä ja ylläpidossa. Jos järjestelmän yksittäinen komponentti ei jostain syystä toimi, (esimerkiksi seinälle asennetut kaiuttimet) voi laitteiston kokonaistoimivuus aiheuttaa päänvaivaa, eikä korjaaminen ole välttämättä yksinkertaista.

Artome M10 helppous alkaa jo käyttöönotosta. Asennuksia tai erillisiä sovellusohjelmia ei tarvita. Sisältöä voidaan esittää helposti tietokoneelta HDMI-kaapelin kautta tai langattomasti mobiililaitteelta. Tehdasvalmisteisessa älykalusteessa kaikki komponentit toimivat saumattomasti yhteen ja mahdollinen laitteiston korjaus tai huolto hoituvat yhden tukipuhelinnumeron avulla.