Easyfit Kaari

Kaikki yhdessä paketissa: helppous, tehokkuus ja muunneltavuus. Ei tarvinnut kahdesti miettiä ostanko yhden laitteen, joka mukautuu mihin tahansa tilaan vai kiinteästi asennettavat näytöt ja kaiuttimet.

kuntosaliyrittäjä Maarit Koskinen

Easyfit Kaaren yrittäjä ja toimitusjohtaja Maarit Koskinen lisäsi vuoden alussa kuntosalipalveluihin uudenlaisen Biocircuit kiertoharjoittelun. Kiertoharjoittelutilaan tarvittiin äänentoisto sekä riittävän iso näyttö, jotta treenaaja näkee näytön tilan jokaiselta laitteelta.

Tuttunsa kautta Maarit kuuli Artomen liikuteltavasta av-tekniikasta, jossa äänentoisto ja kuvan heijastus ovat yhdessä laitteessa. Helppous, laatu, monipuolisuus sekä laitteen kotimaisuus painoivat vaakakupissa niin paljon, että Maarit päätti hankkia Artome Movean.

Tuote vastasi ja jopa ylitti odotukset enkä tähän päivään mennessä ole löytänyt Artomesta mitään toimimatonta.

Artome toimitti tuotteen ripeästi tiukassa aikataulussa. Noin 80m2 kokoiseen tilaan Artome Movea riittää helposti eikä mitään lisäkaiuttimia todellakaan tarvita. Yhden laitteen ansiosta hankinta oli taloudellinen, se säästi tilaa ja tulevaisuutta sekä laajennusta ajatellen, laite on helposti siirrettävissä ilman asennuksia. Artome pystyttiin myös integroimaan salin käytössä olevaan Gymmusic-musiikkipalveluun. Tarvittaessa laitteen voi ottaa jopa mukaan tapahtumiin, joissa pitää pystyä toistamaan ääntä ja kuvaa.