Hermia Business Park

Maaliskuussa valmistunut Hermia Business Parkin neuvotteluhuone Carambola hohtaa uutuuttaan kevätauringossa. Noin 70 neliön neuvotteluhuone uusittiin talven aikana kokonaisuudessaan. Sisutus-suunnitelmat ja av-tekniikka eivät aluksi meinanneet sopia yhteen, kun upea sisustustapetti oli vaarassa peittyä isolla näytöllä.

Kiinteistömanageri Jussi Loppinen kuuli kollegansa av-alalla työskentelevältä tutulta, että heinolalaiselta Artomelta saattaisi löytyä sopiva ratkaisu. Homma pyörähtikin nopeasti eteenpäin, kun jo parin viikon päästä soitosta Artome esitteli demolaitetta Loppiselle ja kaupat syntyivät.

Vaihtoehto esitystekniikalle oli perinteinen tykki, mutta Artomen liikuteltavuus ja tehokkuus veivät voiton ja toki asiaan vaikutti myös se sisustustapetti. Tuotteen käyttöönotto oli Loppisen mukaan erittäin yksin-kertaista. ”Artome on todella kompakti paketti ja käyttöönotto on helppoa. Yhteys laitteeseen saadaan hdmi:llä, langattomasti tai vaikka puhelimella ClickShare-ohjelmiston kautta. Artomella heijastettavan kuvan koko ja laatu vakuuttavat sekä nyt on huomattu, ettei perinteisille valkokankaille ole oikeastaan käyttöä, jos tilasta löytyy vaalea seinäpinta heijastusta varten. Carambolassa on ollut käyttäjiä laidasta laitaan. Jos joku ei olisi toiminut, olisi se jo kantautunut minun korviini”, Loppinen summaa.

Loppinen suosittelee Artome-tuotteita niille, kenellä on tarve isolle kuvalle ja liikuteltavalle esitystekniikalle sekä niille, jotka haluavat tukea suomalaista yrityksiä, niiden osaamista ja keksintöjä. Yhteistyö Artomen kanssa on ollut mutkatonta ja se mitä on sovittu, on aina pitänyt. Tästä eteenpäin on hyvä jatkaa loistavasti alkanutta yhteistyötä uusien projektien parissa.