Siikaniemen Kurssikeskus

Siikaniemen kurssikeskus tarjoaa monipuoliset puitteet tapahtumille. Kurssikeskus toimii juhlapaikkana, leirikeskuksena, kokous- ja koulutustilana. Käyttäjiä on laidasta laitaan, joten tarpeet tilojen ja av- tekniikan suhteen vaihtelevat.

Ennen Artomea käytössä oli perinteinen tykki ja bluetooth-kaiuttimet, joita siirreltiin tilasta toiseen. Äänenlaatu ja voimakkuus eivät olleet aina riittävät ja ääni kiersi varsinkin juhlasalin kovilla pinnoilla ikävästi. Kuin tilauksesta Artomen Toni otti yhteyttä kurssikeskuksen esimieheen Jari Rissaseen, joka toimii myös Kirkon Paikat -yhteisön yhteyssihteerinä. Rissanen pyysi esittelyä Siikaniemen kurssikeskukseen. Artome vei demolaitteen Siikaniemeen, missä yhdessä testattiin kurssikeskuksen 200 henkilön juhlatilassa Artomen kuvan- ja äänenlaatua.

Artomen monipuolisuuden ansiosta laite soveltuu kaikkiin tilaisuuksiin, joita Siikaniemessä järjestetään. Artome on helppo siirtää tilasta ja kerroksesta toiseen eikä väliaikaisia tykkitelineitä tarvitse enää rakentaa eikä käyttää irtokaiuttimia.

Artomen opastus tuotteen käyttöön oli Rissasen mukaan perusteellinen. Artomelta oltiin vielä yhteydessä toimittamisen jälkeen ja varmistettiin, että laitteen käyttö onnistuu. ” Artomen palvelualttius on ylitse muiden. He ovat aidosti kiinnostuneita asiakkaistaan ja valmiita tekemään töitä sen eteen, että asiakas saa mitä haluaa. Koko ajan on ollut olo, että aina voi soittaa ja kysyä eikä vastassa ole asiakaspalvelu, joka vastaa ehkä parin päivän kuluttua. Vastaukset on saanut heti. Tuntuu, että olemme menneet historiassa taaksepäin ottaen piirtoheittimen taas käyttöön, mutta tekniikan ansiosta olemmekin ottaneet harppauksen, joka tukee mm. tehokkuutta ja kirkon ympäristödiplomia”, Rissanen summaa.