Uponor

Parasta on, kun menee neuvottelutilaan ja porukka ihmettelee, että missä projektori on ja sitten voi vain osoittaa Artomen laatikkoa.

Mikko Nykter toimii Senior IT-System Specialistina Uponorin Nastolan toimipisteessä ja ratkoo henkilöstön tietokoneisiin liittyviä ongelmia sekä vastaa toimipisteiden neuvottelutiloista ja niiden toimivuudesta.

Mikko ja Artomen Toni verkostoituivat LinkedInissä, mistä yhteistyö lähtikin etenemään. Ajatustenvaihdon jälkeen Artome Movea otettiin testikäyttöön. Samaan aikaan Uponorilla päätettiin laittaa Nastolan toimipisteen neuvottelutila täysin uusiksi. Kahdelle erilliselle tilalle, neuvottelutilalle ja henkilöstöruokalalle, haluttiin yhteinen ja varmatoiminen av-ratkaisu.

Uponor ja Artome toimivat tiiviissä yhteistyössä niin ratkaisun kuin tilojen suunnittelun osalta. Artomeen asennettiin Dellin projektori sekä langaton mikrofoni asiakkaan toiveesta. Neuvottelutilasta saatiin langattoman tekniikan avulla sisustuksellisesti siisti. Av-tekniikka on helppo siirtää viereiseen henkilöstöruokalaan, missä pystytään pitämään isompia tilaisuuksia. “Artome tarvitsee vain yhden virtapiuhan, joten adaptereita ei tarvitse sovitella, saati etsiä oikeita piuhoja eikä henkilökuntaa tarvitse opastaa, mikä näkyy säästyneessä työajassa. En oikein keksi, kenelle Artome ei sopisi. Jos et halua kattoon mitään roikkumaan etkä halua tapella piuhojen kanssa, niin Artome on ratkaisu. Jään innolla seuraamaan Artomen kehitystä kotimaisena av-tekniikan edelläkävijänä”, Mikko summaa.

Artome yllättää joka kerta, kun sitä esittelee. Se on piilossa, mutta esillä.