Muuntaa tilan hetkessä

Löydä suuri kuva

Artome M10 tarjoaa esitystekniikkaa helposti liikuteltavan älykalusteen muodossa ja mahdollistaa aidosti muuttuvien tilojen toteutuksen työpaikoilla, kouluissa ja julkisissa tiloissa.

Artome M10 älykalusteessa on integroitu laserprojektori, jonka avulla voidaan tuottaa aina optimaalinen kuva tilaan kuin tilaan. Kuvan leveyttä voidaan säätää portaattomasti 1,5-3,5 metrin välillä siirtämällä kalustetta kauemmas heijastuspinnasta. Maksimikokoisen kuvan saavuttamiseksi riittää kuitenkin jo n. 60cm etäisyys seinästä/heijastettavasta pinnasta.

Kuvan koon merkitys

Riittävän kokoinen kuva ja koon skaalautuminen tilaan ja tilaisuuteen sopivaksi, on tärkeä ominaisuus niin oppimisessa, kuin työskentelyssäkin. Liian pieni kuva saattaa jättää visuaalisen viestin omaksumisen puutteelliseksi tai jopa estää sen kokonaan.

Erityisesti oppimisessa on tärkeää, että kuvallinen viesti menee perille. Siksi juuri oikean kokoisen kuvan valinta on ensiarvoisen tärkeää. Erilaiset suositukset ohjaavat sitä, miten optimaalinen kuvan koko tulisi määrittää.

Esimerkiksi huoneessa, jossa katseluetäisyys on maksimissaan 6 metriä tulisi kuvan olla 120 tuuman kokoinen, jotta kuvan koko on optimaalinen oppimista varten. Aiheesta lisää mm. Epsonilta.

Tutustu myös perustajamme Toni Parikan ajatuksiin ja kokemuksiin kuvan koon merkityksestä ”Suuri kuva hukassa” -blogissa.