Ratkaisu videoneuvotteluun ja etäesittämiseen

Etäesittäminen helposti

Etä- ja lähityön yhdistäminen haastavat työpaikat tukemaan erilaisia etäkokousratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa. Myös koulut ovat uuden edessä, kun perinteinen luokkatyöskentely muuttaa muotoaan lähi- ja etäopiskelun yhdistelmäksi. Hybridityöskentely vaatii uudenlaista joustavuutta niin työskentelytiloilta, kuin teknologisilta ratkaisuiltakin. Artome M10 tarjoaa helppokäyttöisen videokonferenssiominaisuuden täysin liikuteltavan älykalusteen muodossa.

Hybridityöskentelyn tukena

Artome M10 avulla voidaan esittää sisältöä joustavasti. Älykaluste on helppo yhdistää omaan tietokoneeseen HDMI-kaapelin avulla, jolloin kokouksen esitysmateriaali saadaan heijastettua seinälle ja jaettua samalla myös etänä oleville osallistujille. Artome M10 ratkaisusta löytyvät liitännät kameralle ja mikrofoneille, joiden avulla äänentoisto videoneuvottelussa toteutetaan helposti. Suuremmissa tilaisuuksissa ääntä voidaan tehostaa tilassa myös ulkoisilla lisäkaiuttimilla

Artome M10 hyödyntää uutta innovaatiotamme HybriDock™ -ratkaisua. HybriDock™ -teknologia mahdollistaa kameroiden, mikrofonien sekä ulkoisten kaiuttimien käytön helposti ja auttaa tuottamaan aidosti interaktiivisen videokonferenssielämyksen katsojille niin lähellä, kuin etänäkin.

Lue lisää HybriDock™ -teknologiaratkaisustamme.