http://www.bigleaguekickball.com/about/ Order Soma No Prior Script Overnight OAMK – Tulevaisuuden oppimistilat

”Pystyn suosittelemaan Artome Moveaa mihin tahansa muuntautuvaan tilaan, jossa halutaan esittää kuvaa ja ääntä laadukkaasti. Movea on helppo liikuttaa tilasta toiseen, ottaa mukaan tapahtumiin ja se sopii minkä tahansa koulun käyttöön opetusasteesta riippumatta. Tilat, jotka ovat perinteisiä luokkatilaformaatteja, pystytään muokkaamaan juuri tarkoitusta vastaaviksi ilman, että tekniikka tulee vastaan”

Jori Löytynoja, Oulun ammattikorkeakoulun IT-asiakaspalvelupäällikkö

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Soma online with next day shipping DESIGNMUSEO – Nopeutta ja helppoutta tilaisuuksien järjestämiseen

Yhteistyö Artomen kanssa on ollut hyvin selkeää ja joustavaa. Henkilökunta tykkää käyttää Moveaa,
koska se on yksinkertaisesti niin helppokäyttöinen. Vastaavanlaista avaimet käteen-periaatteella
olevaa laitetta ei löytynyt”
,

Museon johtaja Jukka Savolainen

UPONOR – Kahden tilan yhteinen av-tekniikka

Uponor Nastolan toimipisteeseen tarvittiin av-ratkaisu, mikä palvelee kahta erillistä tilaa. Ratkaisun haluttiin olevan näppärä siirtää, helppo käyttää ja sen piti sopia sisustukseen. Artomen Moveasta saatiin juuri oikeanlainen kokonaisuus Uponorille räätälöimällä olemassa olevaa laitetta asiakkaan toiveiden mukaisesti.

RIIHIVALKAMAN KOULU – Movea vapautti opettajat pöytien äärestä

Movea sopii erinomaisesti oppimisympäristöihin liikuteltavuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta. Tammelan kunnan pienessä Riihivalkaman koulussa Moveaa on käytetty monenlaisissa tilanteissa ja liikuteltu rakennuksesta toiseen. Langattomuus on tuonut helppoutta ja vapautta opettajille eikä tekniikan kanssa ole tarvinnut taistella.

HERMIA BUSINESS PARK – Liikuteltava ja tehokas av-tekniikka sisustuksen ehdoilla

Hermia Business Parkin Carambola-neuvotteluhuone uusittiin lattiasta kattoon. Samalla av-tekniikka haluttiin uusia vastaamaan tätä päivää. Artomen Movea peittosi perinteisen kiinteästi asennettavan tykin liikuteltavuudellaan ja tehokkuudellaan.

EASYFIT KAARI – Säästöä, muunneltavuutta ja helppoutta Movealla

“Kaikki yhdessä paketissa: helppous, tehokkuus ja muunneltavuus. Ei tarvinnut kahdesti miettiä ostanko yhden laitteen, joka mukautuu mihin tahansa tilaan vai kiinteästi asennettavat näytöt ja kaiuttimet”,

Kuntosaliyrittäjä Maarit Koskinen