Uponor

Kahden tilan yhteinen av-tekniikka

Parasta on, kun menee neuvottelutilaan ja porukka ihmettelee, että missä projektori on ja sitten voi vain osoittaa Movean laatikkoa.

Mikko Nykter toimii Senior IT-System Specialistina Uponorin Nastolan toimipisteessä ja ratkoo henkilöstön tietokoneisiin liittyviä ongelmia sekä vastaa toimipisteiden neuvottelutiloista ja niiden toimivuudesta.

Mikko ja Artomen Toni verkostoituivat LinkedInissä, mistä yhteistyö lähtikin etenemään. Ajatustenvaihdon jälkeen Movea otettiin testikäyttöön. Samaan aikaan Uponorilla päätettiin laittaa Nastolan toimipisteen neuvottelutila täysin uusiksi. Kahdelle erilliselle tilalle, neuvottelutilalle ja henkilöstöruokalalle, haluttiin yhteinen ja varmatoiminen av-ratkaisu.

Uponor ja Artome toimivat tiiviissä yhteistyössä niin Movean kuin tilojen suunnittelun osalta. Moveaan asennettiin Dellin projektori sekä langaton mikrofoni asiakkaan toiveesta. Neuvottelutilasta saatiin langattoman tekniikan avulla sisustuksellisesti siisti. Av-tekniikka on helppo siirtää viereiseen henkilöstöruokalaan, missä pystytään pitämään isompia tilaisuuksia. “Movea tarvitsee vain yhden virtapiuhan, joten adaptereita ei tarvitse sovitella, saati etsiä oikeita piuhoja eikä henkilökuntaa tarvitse opastaa, mikä näkyy säästyneessä työajassa. En oikein keksi, kenelle Movea ei sopisi. Jos et halua kattoon mitään roikkumaan etkä halua tapella piuhojen kanssa, niin Movea on ratkaisu. Jään innolla seuraamaan Artomen kehitystä kotimaisena av-tekniikan edelläkävijänä”, Mikko summaa.

Movea yllättää joka kerta, kun sitä esittelee. Se on piilossa, mutta esillä.