buy soma cod accepted Artomen tarina

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Cheap Soma no prescription next day delivery  

Soma shipped with no prescription Artome Oy syntyi kesällä 2016, mutta Artome -älykalusteiden tarina alkoi jo vuonna 2013. Silloin Artomen keksijä Toni Parikka sai mielenkiintoisen toimeksiannon, jossa asiakas halusi huonekaluun sisäänrakennetun ja piilotetun äänentoistojärjestelmän ja kaiuttimet. Parikka tiesi tehtävän olevan mahdoton äänenlaadun kärsimättä – vaadittaisiin täysin uudelleen suunniteltu, akustiikan huomioiva huonekalu. Ajatus jäi kuitenkin itämään.

Televisioiden ruudut kasvoivat ja ohenivat, mutta laadukkaalle äänentoistolle ei jäänyt fyysistä tilaa. Kaikki kehitys keskittyi isoon ja terävään kuvaan ja ääni oli unohdettu, vaikka se on Parikan mukaan vähintään puolet elämyksestä.

Parikka päätti tarttua haasteeseen ja toteutti asiakkaan toiveen kalustekaiuttimesta. Onnistuneen projektin myötä Parikka sai idean tuotteesta, jolla ihmiset nauttisivat autenttisesta musiikki- ja elokuvaelämyksestä ilman johtoja, elektroniikkaa ja kaukosäätimiä. Syntyi Artome Cinema – Hidden Experience.

Paluu piirtoheittimiin

Vaikka Artome aloitti kuluttajille suunnatusta Cinemasta, Parikka uskoi älykalusteilla olevan vielä suurempi mahdollisuus oppimis- ja työympäristöissä. Kuinka päästään eroon perinteisestä kaapeloinnista, laitteiden asennuksista ja vaikeakäyttöisistä järjestelmistä. Miksei kaikki voisi olla yhdessä siirrettävässä kalusteessa? Käytettävyys ja siirrettävyys pitäisi olla kuin piirtoheittimellä aikanaan.

Näihin kysymyksiin Parikka löysi vastaukset keväällä 2017 eräässä asiakasprojektissa; Kun lähiheittoprojektorin ympärille suunnittelee älykalusteen, joka sisältää kaiken mitä perinteinen kokous- tai opetustekniikka vaatii, saadaan korkealaatuinen järjestelmä ilman kaapelointia ja asentamista.

Ensimmäinen versio Artome Beat -syntyi 2017 syksyllä. Tuotetta kehitettiin asiakkailta saadun palautteen perusteella ja Artome Movea julkaistiin toukokuussa 2018. Movea mahdollistaa paluun piirtoheitinten käytettävyyteen ja siirrettävyyteen ilman kompromissejä esityksen laadusta.