Tilaus- ja toimitusehdot Suomessa

Maksutavat

Verkkokauppamaksut tapahtuvat kotisivujemme kautta SSL-suojatussa yhteydessä maksu- ja luottokortilla, tai yleisimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla. Voit myös maksaa ostoksesi pienissä erissä joustavalla ja edullisella Collector laskulla tai osamaksulla. Rahoitettava summa maksimissaan 5000 euroa. Rahoituksen myöntää Collector Bank AB.

Hyväksymme VISA-, MasterCard- ja American Express -luottokortit, sekä Visa Electron -kortin. Verkkomaksulla voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Ålandbankenin, S-Pankin, Aktian, POP Pankin, Säästöpankin ja Oma Säästöpankin tileiltä. Maksaminen onnistuu myös MobilePay -sovelluksella.

Varaamme oikeuden hylätä ulkomaalaisilla luottokorteilla tehdyt ostokset väärinkäytösten estämiseksi.

Verkkokaupan hintatietoja seurataan jatkuvasti. Varaamme kuitenkin oikeuden teknisestä tai inhimillisestä virheestä johtuviin hintakorjauksiin. Hinnat ilmoitetaan euroissa (€), ja hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Ikäraja

Ostaminen verkkokaupastamme edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Toimitustavat

Käytämme DB Schenkerin -kotiinkuljetuspalvelua. Toimitamme siis kaikki tilaukset ovellesi. DB Schenker ottaa yhteyttä ilmoittamaasi puhelinnumeroon ja sopii toimituspäivän ja -ajankohdan (arkisin klo 9-16 välillä). Voit myös noutaa tilauksesi itse Artomen -tehtaanmyymälästä. Tehtaanmyymälästä ilmoitetaan tekstiviestillä, kun tilauksesi on noudettavissa.

Rahtikulut

Artomen tuotteet toimitetaan asiakkaan ovelle 70 euron lisähintaan.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Mikäli tuote on väliaikaisesti loppunut varastostamme, niin ilmoitamme toimitusajan verkkokaupassa.  Tiedotamme toimitusajan muutoksesta aina sähköpostitse. Mikäli et saa tilausvahvistusta kahden tunnin sisällä ostoksesta, olethan asiasta yhteydessä contact@artome.fi

Takuu

Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen tuotevastuu. Tuotetakuu vaihtelee kahden ja viiden vuoden välillä tuotteesta ja valmistajasta riippuen. Takuu kattaa valmistusvirheet. Huoltotapauksissa, joissa ei ole kysymys valmistusvirheestä (tuotteen käyttövirhe tai virheellisen käytön seurauksena tuotteeseen tullut vika), huollolla on oikeus veloittaa tarkastusmaksu.