Artome Cinema 3.1

(11 tuotearviota)

1.995,00 2.595,00 

Räätälöi oma Artome Cinema:

Poista
Tuotetunnus (SKU): 69804a218e7f Osasto:

Kuvaus

Artome Cinema on elokuvateatteri, konserttilava ja designkaluste. Artome tuotteet ovat avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Suomessa Heinolan tehtaalla. Tuotteita on myyty vuodesta 2016 alkaen satoihin kohteisiin.

Artome Cinema 3.1 on laadukasta äänentoistoa arvostavan sisustajan kotiteatteri, jossa kaapelit ja tekniikka on suunniteltu piiloon. Asiakkainamme on useita musiikki- tai sisustusalan ammattilaisia, joten tuote täyttää myös vaativammat tarpeet.

Tuotteessa on kaksi pääkaiutinta, keskikaiutin, subwoofer sekä AV-vahvistin sisäänrakennettuna tyylikkääseen kalusteeseen. Tuote on tehdasvalmis, joten riittää että liität Artome Cineman HDMI-kaapelilla televisioon ja kytket sähkön. Musiikkia voit toistaa langattomasti verkon yli tai Bluetoothilla. Voit myös kytkeä perinteisen DVD:een tai levysoittimen. Katso lisää: Usein kysyttyä

Tekniset tiedot:

 • Kuvaus: 3.1 – kotiteatteri esiohjelmoidulla AV-vahvistimella
 • Kaiutinjärjestelmä: Sisäänrakennetut stereo- ja keskikaiuttimet ja aktiivi-subwoofer
 • Kaiutinelementit: 5” passiiviset laajakaistaelementit, 8” aktiivinen subwoofer
 • Taajuusvaste: 40 – 20 000 Hz
 • Jakotaajuus: 80 Hz, 4 000 Hz
 • Koko: L 184 * S 49 * K 39 cm
 • Paino: 65 kg
 • Runkomateriaali: Maalattu mdf
 • TV-liitäntäkaapeli: HDMI kaapeli (2 m)
 • Sähkö: 230 VAC. Laitteessa on sähköliitäntä TV:lle ja yhdelle lisälaitteelle.
 • AV-vahvistin: Yamaha RX-V485 valmiiksi asennettuna tai ilman vahvistinta
 • Yamaha RX-V485: 5-kanavainen voimakas surround-ääni, sisäänrakennetut suoratoistopalvelut, MusicCast monihuonejärjestelmä ja langaton surround, Bluetooth. Linkki valmistajan sivuille.
 • Äänentoiston kaapelit: AV-vahvistimen tilaajille johtosarja on kytketty valmiiksi. Jos tilaat ilman AV-vahvistinta: 6 x banaaniliitin, 1 x RCA
 • Takuu: 2 vuotta

Lisätiedot

Design

Vino, Serene

Rungonväri

Valkoinen, Musta

Jalkavaihtoehto

Lakattu tammijalka, Valkoinen tammijalka, Musta tammijalka, Valkoinen metallijalka, Musta metallijalka

Etukangasväri

Musta, Valkoinen, Vaalean harmaa, Tumman harmaa

Vahvistin

Ilman vahvistinta, Yamaha RX-V485

11 arviota tuotteelle Artome Cinema 3.1

 1. Suvi

  Miehen vanhojen lattiakaiuttimien jälkeen tyylikkään näköinen ja sisustukseen täydellisesti sopiva kotiteatterijärjestelmä.👌 😄 Makiat äänet ja käyttömukavuus ihan parasta. Päälle vaan, ei paljo muuta tarvi miettiä. Ei pystyis elämään enää ilman.

 2. Janne

  Ostin 3.1 Cineman joulukuussa 2018. Asennus oli helppo, ja asetusten säätö on yksinkertaista. Äänenlaatu on huippuluokkaa, ja saat kotiisi leffateatteritunnelmaa järkevään hintaan. Kaapelit ei tule tielle, vaan saat nätisti kaikki piiloon jo asennuksen aikana.

  Iso suositus tälle! Aina toisinaan tulee vierailijoille esiteltyä TV:n kaiuttimien ja tämän eroa, mikä on valtava.

 3. Toni

  Hankimme 3.1 Cineman vuonna 2018 edelliseen taloomme, sillä rouva kielsi isännältä kaikennäköiset johdot ja muut viritykset.

  Nyt pari vuotta myöhemmin Cinema on kulkenut mukana seuraavaankin taloon ja on itseasiassa yksi ainoita huonekaluja, josta ei suostuttu uuden talon osalta luopumaan.

  Loistava äänenlaatu, upeat efektit ja hieno synkronointi muiden laitteiden kanssa. Uuteen taloon tehtiin vielä niin, että Cineman vaatima HDMI-johto yhdessä TV:n virtajohdon kanssa piilotettiin seinän sisään ja lopputuloksena TV leijuu Cineman päällä kauniisti.

  Design on sellainen, että se miellyttää myös Rouvan silmää, joten tässä tuotteessa on kaikki kohdallaan. Vahva suositus.

 4. Miku

  Enää ei ole paluuta entiseen kun tää laite on kerran tullut taloon. En ees tajunnut miten paljon parempi ja helppokäytöisempi tämä on kuin edelliset johtojen kera asennetut ns kotiteatterisysteemit. Lisäks ulkonäöllisesti laite skulaa About mihin vaan. Rouvakin sai uuden kukkapöydän ihan vaivihkaa.

 5. Miikka&vaimo

  3.1 Cinema on kuulunut olohuoneen kalustoon jo useamman vuoden. Johdottomuus tuo monia hyviä asioita mukanaa, kuten esimerkiksi siivoaminen on helppoa laitteen alta, tenavat ei pääse räpeltämään johtoja eikä muutenkaan häiritseviä johtoja ole näkyvissä.

  Oma lukunsa on tietysti äänenlaatu. Ihan sama katsooko leffaa vai kuunteleeko musiikkia verkosta tai muusta lähteestä, niin ihan priimaa. Itse kuuntelen tosi paljon Spotifystä telkkarin käyttöliittymän kautta eikä oikeastaan tule muuten kotona enää musiikkia soitettua.

  Pieni varjopuoli pienen lapsen kanssa oli se, että tenavalla tahtoi olla mieletön mielenkiinto kaiutinelementtien suojaverkkoja kohtaan. Tämä ei kuitenkaan liity tuotteen laatuun vaan enemmänkin lapsen uteliaisuuteen. Älkää siis tehkö vähemmän kiinnostavia laitteita pliis! 🙂

  Pieni kehitysidea voisi olla se, että miten Cinemaan saisi näppärästi langattomat takakajarit. Nyt olen itse ratkaissut ongelman langallisilla ja johdot menee nätisti johtokourujen ja listojen alla, mutta tähän langaton ratkaisu olisi jees.

  • Artome

   Hei Miikka&vaimo,

   Kiitos arvostelusta ja kehuista. Kiitos myös kehitysideoista, joita otetaan ilolla vastaan.
   Artome Cinema on kehittynyt viime vuosina ja nykyään eturistikot (=suojaverkot) ovat tiukasti magneetilla kiinni, jottei ihan pienimmät tenavat saisi niitä irti. Emme ole kuulleet vielä tenavista jotka olisivat nykyisen ratkaisun saaneet irti, mutta näitäkin saattaa olla 🙂

   Kumppanimme Yamaha on ratkaissut puolestamme tuon langattomien takakaiuttimien ongelman. Nykyiseen Artome Cinemaan saa langattomat Yamahan takakaiuttimet, jolloin Artome Cineman saa laajennettua 5.1 kotiteatteriksi. Tosin toteuttamallasi tavalla saat Artome Cinemaan juuri ne takakaiuttimeet kuin haluat.

 6. Jussi

  Aivan uskomaton laite, joka mullisti käsitykseni tv-tasosta täysin. Helppo ja yksinkertainen käyttää, ja äänenlaatu hipoo pilviä. Elokuvat ja musiikki saavat aivan uuden merkityksen, kun päräyttää tämän laitteen tulille. Helpottaa myös paljon kodin siisteyttä, ja säästää paljon tilaa.

 7. Petri

  Todella hyvä ison olohuoneen ja monen katselupaikan äänentoistolle! Myös sisustuksen kannalta hieno, lapsiperheen kulutuksen kestävä tuote!

  Soundit toimineet hienosti myös järjestystä vaihdettaessa!

  Olen tykännyt todella paljon ja musiikin kuuntelu lisääntynyt kunnon äänentoiston ja helpon käytettävyyden (aina valmis tv:n kautta) myötä!

 8. reijo pasma

  Cinema kotiteatteri on ollut käytössä reilut kaksi vuotta ja kokemukset ovat hyvät. Järjestelmän asennus oli vaivatonta ja kaikki onnistui paremmin kuin mitä olisi voinut ennakkoon edes kuvitella. Laite on helppokäyttöinen ja äänen taso on erinomainen.
  Tämän hankinnan jälkeen elokuvien katselu ja musiikin kuuntelu
  on selvästi lisääntynyt ja ollut nautinnollisempaa uusien äänielämysten myötä. Musiikkia voi kuunnella langattomasti joko verkosta tai bluetoothilla.

  Hankintaan on kaiken kaikkiaan oltu tyytyväisiä ja tätä kotiteatteripakettia voi lämpimästi suositella muillekin.

 9. Miro

  Hankin Cineman 2018 aikoihin. En tule koskaan vaihtamaan tätä pois. Paras ratkaisu ikinä. Korvaa täydellisesti Rumat irtokajarit jossain tv:n vieressä jotka eivät oikeesti ole hyvän näköisiä. En ymmärrä miksi tämmöinen ei ole vuonna 2020 ainoa vaihtoehto.

  Perheessä on ihan tosi hifi harrastajia, jotka on kehunut äänentasoa todella paljon.

 10. Jarmo

  Ostin elokuussa 2020 3.1 Cineman. Olen vuosien varrella etsinyt sekä silmiini että korviini miellyttävää kokonaisuutta ja tämä ylitti odotukseni täysin heti ensitutustumisesta lähtien. Kaiken kruunasi asentamisen helppous, virrat pistokkeisiin ja johto telkkariin ja se oli siinä.
  Kyllä se vain näin on, että Suomessa osataan nämä hommat!

 11. Jukka

  Noin viikon verran ollut Cinema käytössä, niin on se vaan hieno laite!. Näyttää sekä kuulostaa hyvältä, ja käyttö helppoa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *