Der Deal, der das Spiel verändert hat

Näin syntyi Artomen X-tuotesarja

Jo jokin aika sitten sain puhelun AV-integraattorilta, joka oli palkattu tekemään AV-laitteiden asennukset erääseen koulun uudistusprojektiin Etelä-Suomessa. Kuten aina, tässäkin projektissa tavoitteena oli saada kouluun helppokäyttöistä audiovisuaalista tekniikkaa, jota olisi vaivatonta ja sujuvaa käyttää koulun arkitoiminnoissa. Valitettavasti vaivattomuus ja sujuvuus eivät kuitenkaan lähes koskaan realisoidu vielä asennusvaiheessa, eikä siihen tehnyt poikkeusta tämäkään projekti. Joku oli nimittäin suunnitellut kattoprojektorin paikan erääseen koulun korkeaan tilaan, mutta oli unohtanut sen seikan, että asentamiseen tarvittaisiin 15 metrin korkeuteen nouseva henkilönostin.

Joten, puhelimen päässä oli erittäin huolestunut AV-integraattori, joka kyseli minulta mahdollisuuksia keksiä tarpeeksi kattavalla valoteholla oleva projektoriratkaisu tähän tarpeeseen. Tartuimme haasteeseen, mutta kahdella ehdolla: me emme tulisi tekemään mitään yksilöllisesti räätälöityä ratkaisua, vaan sen sijaan loisimme kokonaan uuden tuotesarjan ja, jos tähän lähtisimme, toteuttaisimme sen Epsonin projektoreilla. Muut brändit eivät olisi edes vaihtoehto. Se oli käänteentekevä tarjous, josta asiakas ei voinut kieltäytyä – X-tuotesarja oli syntynyt.

Uuden sukupolven X-sarjalainen

Helmikuussa 2023 julkaisimme tuotesarjaan jo toisen sukupolven tuotteen. Artome X20 näki päivänvalon maailman suurimmilla audiovisuaalisen alan ISE-messuilla Barcelonassa, jossa se julkistettiin paitsi Artomen omalla osastolla, myös Epsonin osastolla. Tämä suurikokoisiin tiloihin tarkoitettu tuote mahdollistaa ison äänen ja suuren kuvan, jonka tuottamiseen voidaan käyttää eri valoteholla ja vaihdettavilla linsseillä varustettuja Epsonin projektoreita.

Artome X20 sopii vaihtelevien teknisten ominaisuuksiensa ansiosta moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja sen avulla voidaan toteuttaa helposti myös hybridi tapahtumia -täysin ilman kattoasennuksia ja henkilönostimia.

Osallistuin muutama viikko sitten erään järjestön suureen vuosikokoukseen, jossa oli n. 400 osallistujaa. Päästyäni kokouspaikalle huomasin, että tilassa oli Artome X20 ja ilahduin -en tiennyt, että kokoustilojen tarjoaja oli meidän asiakkaamme. Päätin olla sanomatta mitään ja otin paikan takarivistä, jotta voisin seurata, miten kokouksen vetäjä Artomen kanssa toimii. Kaikki sujui kokouksen aikana jouhevasti ja ongelmitta. Päätin vielä jälkikäteen mennä kysymään kokouksen vetäjiltä muina miehinä, että mikä tämä laite oikein on. He eivät osanneet antaa minulle vastausta. Kertoivat vain, että joku oli tuonut laitteen alakerrasta 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Ilahduin siis jo toistamiseen, kun ymmärsin, että kokoustilojen tarjoaja todella hyödynsi laitetta useammassa tilassa.

Hymyillen lähdin kohti kotia, sillä tiesin, että asiakkaamme oli tehnyt loistavan valinnan, joka tuottaisi hänelle säästöjä myös jatkossa.

Tarvetta isolle kuvalle, mutta ei aikaa isolle asennustyölle?

Ole yhteydessä, niin kerromme mielellämme miten Artome X20 voi auttaa myös Sinua.