Heinolalainen älykalustevalmistaja Artome lanseerasi Artome M10 älykalusteen Yhdysvaltojen markkinoille maanosan tärkeimmässä sisustusalan tapahtumassa NeoConissa Chicagossa. Yritys osallistui samassa yhteydessä järjestettyyn Best of NeoCon -kilpailuun Integrated Solutions -kategoriassa ja voitti kultaa Artome M10 älykalusteella. Artome on erottautunut kansainvälisellä tasolla edukseen jo monessa eri maassa, mutta Yhdysvaltojen markkinat ovat Artomelle uusi aluevaltaus.

Kansainvälinen kiinnostus Artomea kohtaan lähti nousukiitoon heti tuotteen lanseeraamisen jälkeen 2021 maaliskuussa ja ensimmäisen kolmen kuukauden aikana jälleenmyyntisopimuksia oli tehty jo 12 eri maahan

Asennusvapaa Artome M10 haastaa perinteiset, kiinteästi asennetut audiovisuaalisen tekniikan ratkaisut. Tuotteessa yhdistyvät Epson laserprojektori, äänentoistojärjestelmä sekä videokonferenssiominaisuus. Tämän siirrettävän älykalusteen avulla saadaan tuotettua tilaan kuin tilaan sopiva kuva (max. 150 tuumaa) ja ääni. Artome M10 kalusteesta löytyvät myös valmiit liitännät mikrofoneille ja kameralle.

Audiovisuaaliseen teknologiaan suuntautunut yritys liputtaa kestävän tilasuunnittelun ja asennusvapaan teknologian puolesta. Artome haluaa tarjota helppokäyttöistä esitysteknologiaa ja tyylikkyyttä kaikenlaisiin tiloihin maailmanlaajuisesti.

NeoCon 2022, Chicagossa 13–15.6. 2022