Picture of Artome's account manager Janne Orava sitting on the chair.

Älä luota hyvään tuuriin – liikuteltavassa esitysratkaisussa vara parempi

Kuulostaako seuraava skenaario tutulta?

Koko päivän kestävä 90 hengen tilaisuus on alkamassa eikä projektori käynnisty, vaikka eilen kaikki vielä toimi. Asiakkaan hengittäessä niskaan yrität epätoivoisesti ratkaista ongelmaa painamalla kaikkia mahdollisia nappeja yhdessä ja erikseen sekä irrottamalla ja kytkemällä johtoja, mutta kuva ei vain ilmesty valkokankaalle. Tilannetta ei yhtään helpota se, että tilaisuuden vieraat alkavat saapua kokoustilaan.

Jos tunnistit tilanteen, voin onneksesi kertoa, että tällaisen ylimääräisen stressin ja säätämisen voi välttää.

Olen keskustellut viime aikoina useammankin niin kokoushotellin, kuin ison yrityksenkin edustajan kanssa tilanteista, joissa kuvaa ja ääntä tilassa tuottava laitteisto ei toimi ja mitä siitä seuraa. Pahimmillaan alkamassa oleva tilaisuuden lisäksi myös seuraavien päivien tilaisuudet on peruttava, kunnes järjestelmä saadaan korjattua tai vaihdettua toimivaan. Etenkin kokoushotelleissa tästä voi koitua tuhansien tai jopa kymmenien tuhansien eurojen tulomenetykset, paljon ylimääräistä työtä ja mainehaittaa asiakkaiden silmissä, kun jo varattuja tilaisuuksia pitää viime hetkellä perua. Unohtamatta kokoushotellien työntekijöille aiheutuvaa turhaa stressiä ja vaivaa.

Varalaite pelastaa (kokous)päivän

Miltä kuulostaisi, jos hankkisit varalaitteen, joka olisi käyttöönotettavissa vain muutamassa minuutissa, ja jota kuka tahansa osaisi käyttää? Ja jonka voisi edullisimmillaan jopa hankkia palveluna? Projisoidun kuvan lisäksi bonuksena samassa paketissa tulisi vielä kattava äänentoisto mikrofoneineen sekä etäosallistumisen mahdollistaminen helposti. Liian hyvää ollakseen totta? Ei onneksi, sillä Artomen ratkaisut tarjoavat juuri tätä – asennusvapautta, muuntojoustavuutta ja helppokäyttöisyyttä katseenkestävään designkalusteeseen pakattuna.

Artome M10:n on saatavana palveluna kiinteällä kuukausihinnalla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella ilman irtisanomisaikaa. Sitä voidaan hyödyntää myös esim. aulassa infonäyttönä, josta sen saa muutamassa minuutissa siirrettyä tilaan, jossa sitä tarvitaan varalaitteena, tai vaikka ekstranäyttönä tai mahdollistamassa etäosallistuminen.

Enää ei siis tarvitse miettiä ongelmatilanteessa, missä niitä 4 metrin korkeuteen yltäviä A-tikkaita säilytettiinkään ja kuka niille kiipeää tarkastaakseen projektorista.. niin, mitä?

Jos tämä tilanne tuntuu olevan arkipäivää, niin valitettavasti tiedätkin jo, että katonrajaan kiipeily ei enää saman päivän tilaisuuden osalta auta, mutta ehkäpä huominen tilaisuus olisi vielä pelastettavissa, jos hyvä tuuri käy.

Jos et kuitenkaan halua luottaa pelkkään tuuriin ja seikkailumieleen, vaan kuulet mielummin, miten ratkaisumme auttavat juuri Sinun organisaatiotasi, ole rohkeasti yhteydessä.

. Kerromme ja vielä mieluummin tulemme näyttämään, miten ratkaisumme käytännössä toimivat -seeing and hearing is believing.