Halvempaa ja nopeampaa rakentamista

Ideologiamme

Artome uudistaa koko audiovisuaalista alaa ja tavoitteenamme on tarjota uudenlaista joustavuutta esitysratkaisuihin. Tehdasvalmisteisten älykalusteiden avulla voidaan luopua aikaa vievästä kaapeloinnista ja kiinteästä tilatekniikasta. Ratkaisumme tuovat muokkautuvuutta ja helppokäyttöisyyttä audiovisuaalisten ratkaisuiden käyttöönottoon ja ylläpitoon.

Artomen älykalusteet eivät tarvitse asennusta. Tehdasvalmisteisen ratkaisun kustannukset tiedetään ennakkoon ja toimituksen ajankohta ei ole riippuvainen muiden urakoiden etenemisestä. Kun käytetään kiinteitä ratkaisuja suoraan huoneen rakenteisiin asennetuilla laitteilla, tekniikka määrittelee tietyn tilan käytön. Suunniteltaessa sisustusta tai kokonaisia rakennuksia, nämä kiinteät ratkaisut rajoittavat luovuutta. Haluamme mahdollistaa uusia toimintatapoja paitsi audiovisuaaliselle alalle, myös alaan liittyville toimijoille: arkkitehdeille, rakennussuunnittelijoille, sisustussuunnittelijoille, ihan kaikille!

Mahdollistamme mielikuvituksen käytön

Innostamme ja inspiroimme

Artome M10 tarjoaa integroidun kameran ja yhteyden mikrofoniin, joten huoneessa ja etänä oleville voidaan mahdollistaa aidosti vuorovaikutteinen kommunikointi. Siirrettävä Artome M10 mukautuu neuvotteluhuoneen videoneuvotteluista vaikkapa aulatilan töiden jälkeisiin karaokebileisiin, joten se maksimoi esitysteknologian käyttöasteen.

Me Artomella haluamme myös innostaa ja inspiroida muita haastamaan perinteiset AV-ratkaisut. Ideologiamme tarjoaa esimerkiksi arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille uudenlaisia mahdollisuuksia toteuttaa aidosti muuttuvia tiloja, kun kiinteästi tilaan asennettavan teknologian haasteet suunnittelussa voidaan poistaa kokonaan.