All-in-one audiovisual solution

Suurempi kuva

jopa 150 tuumaa integroidulla Epsonin laserprojektorilla

Liikuteltava

all-in-one älykaluste sisäänrakennetulla äänentoistojärjestelmällä – ei asennuksia

Muuntautuva

Mukautuu esittämiseen, videokonferensseihin ja hybridikokouksiin

Asennusvapaa

poistaa kiinteän asennuksen tarpeen – säästää aikaa ja rahaa rakennusvaiheessa

Löydä iso kuva

Mitä suurempi kuva, sitä selkeämpi informaatio. Riippumatta yleisön koosta, Artome M10 mukautuu mihin tahansa käyttöön, jopa 150 tuumaiseksi skaalautuvalla kuvakoolla. Tarvitaan vain vaalea seinä tai valkokangas heijastuspinnaksi.

Suurempi ääni suurelle yleisölle

Älä anna tekniikan olla esteenä. Artome M10:n avulla ääni ja kuva toimivat aina saumattomasti yhteen ja kaikki on helposti hallittavissa omalla laitteellasi, joten Artome M10 on aina valmiina vaivattomaan esittämiseen ja videokonferenssiin.

Poistaa hankaluudet

Sano hyvästit johtokaaokselle. Artome M10 mahdollistaa plug & play videokonferenssikokemuksen kannettavalla tietokoneella tai muulla laitteella. Älykalusteemme on asennusvapaa ja yhteensopiva minkä tahansa laitteen tai ohjelmiston kanssa ja oma teknologinen innovaatiomme HybriDock™ mahdollistaa (integroidun) kameran ja mikrofonien käytön.

Joustava tekniikka

Sano ei asennukselle. Artome M10 vähentää kokonaiskustannuksia jo rakennusvaiheessa, sillä se minimoi sähkösuunnittelun ja kaapeloinnin tarpeen. Yksilöllisiä lisälaitteita varten Artome M10 tarjoaa lisäksi 19-tuuman räkkitilan.

ArtomeM10-PALVELU

Artome Palveluna

Nyt saat Artome M10 myös palveluna kiinteällä kuukausihinnalla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella ilman irtisanomisaikaa.

Pohjoismainen design

Artome M10 yhdistää pohjoismaisen muotoilun ja teknologian uudella tavalla, joka mukautuu täydellisesti erilaisiin tiloihin. Runkovaihtoehtoja on kolme ja oven kangasverhoilun värivaihtoehtoja on saatavilla monia. Räätälöidyn ulkonäkönsä ansiosta Artome M10 on täydellinen ratkaisu osaksi sisustusta mihin tahansa toimistoon, kouluun ja yliopistoon, kulttuuriperintökohteeseen, pop-up tapahtumaan ja moneen muuhun. Artome M10 kunnioittaa mukautuvuudellaan ainutlaatuisia tiloja, erityisesti rakennuksia, joissa asentaminen ei ole mahdollista.

VipuvoimaaEU_AluekehitysrahastoEU_tuplalogo
Previous
Next

Audiovisuaalisen uudelleensuunnittelu

Ajatus asennusvapaasta ja helposti käyttöön mukautuvasta esitysteknologiasta on ollut -ja on edelleen- Artomen perusta. Yrityksen tavoitteena on suunnitella ja rakentaa audiovisuaalista teknologiaa kestävällä tavalla ja tuoda joustavuutta sekä helppoutta käyttäjille unohtamatta designia. Katso alta video, jossa Artomen oma suunnittelija Joel Hautala kertoo, kuinka Artome M10:ssä toiminnallisuus kohtaa muotoilun.

Artome M10 brochure

Artome M10 Design Files

Frequently asked questions