Double the experience

Artome X20 poistaa asentamisen suurissa tiloissa

Artome X20 on liikuteltava ja asennusvapaa esitysratkaisu, joka tuottaa suuren kuvan ja helppokäyttöisen äänentoiston isoihin tapahtumatiloihin ja elämyksiin. Artome X20 muuntaa hetkessä liikuntasalin juhlatilaksi tai aulan auditorioksi. Artome X20 älykalusteen suuren kuvan tuottaa Epson laserprojektori. Projektorin valoteho määritellään tilan valoisuuden ja kuvan koon vaatimusten mukaan. 

Skaalautuva ratkaisu tapahtumatiloihin

Artome X20 poistaa kiinteän asennuksen tarpeen ja säästää aikaa sekä rahaa rakennusvaiheessa. Tehdasvalmisteisen ratkaisun kustannukset tiedetään ennakkoon ja toimituksen ajankohta ei ole riippuvainen muiden urakoiden etenemisestä.

Muuttaa tilan hetkessä elämyksiin

Artome X20 -älykalusteen käyttö on helppoa laitteeseen liitetyn käyttöpaneelin avulla. Sisältöä voidaan esittää vaivattomasti miltä tahansa laitteelta, kuten tietokoneelta, jossa on HDMI-liitäntä.

Sisäänrakennettu äänentoisto tuottaa riittävän äänenpaineen sadoille ihmisille, mutta mikäli äänentuottoa halutaan tehostaa vielä lisää, voidaan älykaluste liittää ulkoiseen äänentoistojärjestelmään.  

Kattava valoteho ammattimaiseen käyttöön

Useiden linssivaihtoehtojen ansiosta Artome X20 tuottaa juuri oikeanlaisen kuvan monenlaisiin tarpeisiin. Epson projektorin valoteho valitaan 7000-10000 lumenin väliltä ja valinta määritellään tilan valoisuuden ja kuvan koon vaatimusten mukaan. 

Artome X20 on liikuteltava ja asennusvapaa esitysratkaisu, joka tuottaa suuren kuvan ja helppokäyttöisen äänentoiston isoihin tapahtumatiloihin. Artome X20 muuntaa hetkessä liikuntasalin juhlatilaksi tai aulan auditorioiksi. Liikuteltavuutensa ansiosta älykalustetta voidaan käyttää useaan eri tarkoitukseen, jolloin esitysteknologian käyttöaste saadaan korkeammaksi.

Epsonin laserprojektorin tuottama jopa 10000 lumenin valoteho riittää haastavimpiinkin tarpeisiin sekä valoisiin tiloihin. Sisäänrakennettu äänentoisto tuottaa riittävän äänenpaineen sadoille ihmisille. Tarvittaessa Artome X20:n voi liittää ulkoiseen äänentoistojärjestelmään.

Yhteensopivat projektorit ja linssit

  • EB-PU1007W, EB-PU1008W, EB-PU2010W
  • ELPLU04 (oletus), ELPW06,ELPLM15, ELPLL08. Muista vaihtoehdoista kysy Artomelta.
Artome X20 
Mitat

(L x K x S) 62 x 95 x 63cm

  
Paino80 kg
19″ laitetila2U 34,5cm (S)
Renkaat100mm, lukittavat
Takuu2 vuotta, Projektorilla 3 vuotta
ProjektoriYhteensopivat Epson projektorit: EB-PU1007 / EB-PU1008 / EB-PU2010
LinssiELPLU04 (oletus), ELPW06,ELPLM15, ELPLL08. Muista vaihtoehdoista kysy Artomelta.
ValotehoJopa 10000 lumenia
ÄänentoistoAktiivinen 2.1 stereokaiutinjärjestelmä
LiitännätHDMI in, 2kpl Mic in, Stereo audio out (balanced), HDBaseT
KäyttöpainikkeetPower, Source, Vol +/-, Pause, Freeze

Lataa Artome X20 materiaalit tästä:

Trusted by

Schools that use technology resources effectively and routinely choose our products to support their teaching and learning needs.