UUSI ARTOME S1

Jokaisen opettajan ihanteellinen apulainen

Enabling imagination

All-in-One audiovisual solution

Muuntautuva

all-in-one älykaluste integroidulla projektorilla ja äänentoistojärjestelmällä

Helppokäyttöinen

Mukautuu esittämiseen, opetukseen, elämykseen ja hybridikokoukseen

All-in-one

poistaa kiinteän asennuksen tarpeen – säästää aikaa ja rahaa rakennusvaiheessa

All-in-one

Ratkaisu integroidulla Epson lähiprojektorilla, sisäänrakennetulla äänentoistojärjestelmällä ja videokonferenssiominaisuuksilla

Layout picture about how Artome transforms spaces for evolving needs.

Muuntautuva

Nostaa tilojen käyttöastetta tukemalla muuttuvia tarpeita

Muuntautuva

Nostaa tilojen käyttöastetta tukemalla muuttuvia tarpeita

Suomalainen Artome

Yrityksen tavoitteena on suunnittella ja rakentaa audiovisuaalista teknologiaa kestävällä tavalla ja tuoda joustavuutta sekä helppoutta käyttäjille suomalaista designia unohtamatta.

Pohjoismainen design

Artome yhdistää pohjoismaisen muotoilun ja teknologian uudella tavalla, joka mukautuu täydellisesti erilaisiin tiloihin. Artome sulautuu helposti osaksi sisustusta mihin tahansa tilaan, kuten toimistoon, kouluun ja tapahtumiin. 

Kattava äänentoisto

Sisäänrakennettu 2.1. kaiutinjärjestelmä tarjoaa helppokäyttöisen äänentoiston erilaisiin tarpeisiin. Suurissa tilaisuuksissa ääntä voidaan tehostaa jopa ulkoisilla lisäkaiuttimilla. 

Helppokäyttöinen

Artomen kanssa helppous alkaa jo käyttöönotosta. Asennuksia tai erillisiä ohjelmia ei tarvita. Sisältöä voidaan esittää helposti päätelaitteelta HDMI-kaapelin kautta tai langattomasti. 

Näe suuri kuva

Mitä suurempi kuva, sitä selkeämpi informaatio.

Koe Artome

Älykalustevalmistaja Suomesta
Artome M10 - All-in-one älykaluste

Helppokäyttöinen esitysratkaisu esittämiseen ja videoneuvotteluun

Artome M10 on älykaluste, joka yhdistää pohjoismaisen muotoilun ja teknologian uudella tavalla. Se on täysin liikuteltava ratkaisu, jossa on sisäänrakennettu laserprojektori, äänentoistojärjestelmä sekä videoneuvotteluominaisuus. Artome M10 on räätälöitävissä kolmen eri runkovaihtoehdon mukaan ja oven kangasvaihtoehtoja on saatavilla useissa eri väreissä. Älykaluste ei vaadi asennusta, ja sen käyttö onnistuu helposti yhdistämällä mikä tahansa päätelaite HDMI-kaapelilla tai langattomasti. 

Artome X20 - Isoihin tapahtumiin ja elämyksiin

Asennusvapaa AV-ratkaisu suuriin tapahtumatiloihin

Artome X20 on asennusvapaa ja liikuteltava esitysratkaisu, joka tuottaa suuren kuvan ja helppokäyttöisen äänentoiston isoihin tapahtumatiloihin ja elämyksiin. Liikuteltavuutensa ansiosta älykalustetta voidaan käyttää useaan eri tarkoitukseen, jolloin esitysteknologian käyttöaste saadaan korkeammaksi. Sisältöä voidaan esittää vaivattomasti miltä tahansa päätelaitteelta, kuten tietokoneelta. 

Lue viimeisimmät

Blogi ja Uutiset
Artome M10 - Kulosaaren yhteiskoulu

“Suunnittelutyö maksaa hirveästi, joten se, että saadaan siitä pois kustannuksia, auttaa meitä pääsemään tavoitteisiimme”

Rakennusprojektin keskeisimpiä tavoitteita oli mahdollistaa muuntojoustavat oppimistilat ja helppokäyttöinen audiovisuaalinen tekniikka tukemaan opiskelijoiden kehitystä ja menestymistä tulevaisuudessa. Lue lisää, miksi Kulosaaren yhteiskoulu valitsi liikuteltavan ja asennusvapaan Artomen sekä kuinka sen avulla rakennusprojektin aikana säästyi sekä aikaa että rahaa. 

Viimeisimmät julkaisut