Kulosaaren yhteiskoulu tukee opiskelijoiden opintomenestystä Artomen avulla

Kulosaaren yhteiskoulu on yksityinen ja kansainvälinen koulu Helsingissä, jossa opetusta tarjotaan kahdella kielellä sekä suomeksi että englanniksi. Koulun toimintaperiaatteissa on vahvasti innovatiivisuus ja halu viedä maailmaa eteenpäin koulutuksen kautta. Yhteiskoululle tuli ajankohtaiseksi laajentaa tilojaan, joten he aloittivat rakennusprojektin muuttaakseen vanhat oppimistilat tulevaisuuden tarpeita vastaaviksi.

Katso video

Muuntojoustavat oppimistilat

Rakennusprojektin keskeisimpiä tavoitteita oli mahdollistaa muuntojoustavat oppimistilat ja helppokäyttöinen audiovisuaalinen tekniikka tukemaan opiskelijoiden kehitystä ja menestymistä tulevaisuudessa. Lue lisää, miksi Kulosaaren yhteiskoulu valitsi liikuteltavan ja asennusvapaan Artomen ja kuinka sen avulla rakennusprojektin aikana säästyi sekä aikaa että rahaa.

Audiovisual solution Artome M10 in classroom in Kulosaari Secondary School
Picture of Lauri Halla, Head of School in Kulosaari Secondary School.
Katso video

”Sunnittelutyö maksaa hirveästi, joten se, että saadaan siitä pois kustannuksia, auttaa meitä pääsemään tavoitteisiimme.”

Muuntojoustavia tiloja tukevan AV-tekniikan valintaan vaikuttavat merkittävästi kustannukset ja muut resurssit. Kuuntele Lauri Hallan, Kulosaaren yhteiskoulun rehtorin, mietteet siitä, miksi Artome oli oikea valinta ja kuinka se auttoi säästämään merkittävästi aikaa sekä kustannuksia rakennusprojektin aikana. 

”Me valitsimme Artome M10 ratkaisun sen takia, että pystyttiin suunnitteluvaiheessa tekemään AV-suunnittelu niinkin helpoksi, että yksi pistorasia riittää. ”

Joustava ja liikuteltava AV-tekniikka mahdollistaa mukautuvan luokkatilan uudelleenjärjestämisen vaivattomasti. Kuuntele Aleksi Markkasen, Kulosaaren yhteiskoulun IT-koordinaattorin, haastattelu, jossa hän kertoo miten helppokäyttöinen Artome on IT:n näkökulmasta. 

Picture of Aleksi Markkanen, IT-coordinator in Kulosaari Secondary
Katso video
Picture of Erika Perttuli-Borobio, Visual Arts and STEAM teacher of Kulosaari Secondary School.
Katso video

”Opiskelijat heijastivat omia töitään seinälle ja pystyin Google Meetin kautta näkemään, että kaikki sujui oikein hyvin. ”

Artome M10 avulla opiskelusta tulee vaivatonta ja sisältöä voidaan esittää joustavasti omalta koneelta, kun opiskellaan etä- ja lähiopetuksessa. Kuuntele Erika Perttuli-Borobion, Kulosaaren yhteiskoulun kuvataiteen ja STEAM:in opettajan haastattelu, jossa hän kertoo käytännön esimerkin siitä, miten helposti kommunikaatio sujui hybridiopetuksessa. 

All-in-one audiovisual solution