Verona

Artome M10 in use in Verona International.

Tyylikkyyttä ja teknologiaa

Helsingin sydämessä, ihmisvilinän ja kiskoilla kiitävien raitiovaunujen keskellä sijaitsee liikkeenjohdon konsultointitoimisto Verona. Heidän tavoitteenaan on auttaa asiakkaita liiketoimintahaasteissa ja luoda kestävää kasvua uudistavalla ja ihmisläheisellä otteella. Veronassa uudistukseen pääsivät jokin aika sitten myös Bulevardin arvokiinteistössä sijaitsevat toimistotilat. He halusivat remontoida sisätilat uuteen uskoon ja päivittää samalla myös neuvotteluhuoneiden esitysteknologiaa. Toimiston uusi ilme asetti kuitenkin vaatimuksensa myös sille, miten laitteet saataisiin istumaan tilaan tyylikkäästi. Veronan neuvotteluhuoneessa palvelee nyt älyhuonekalu, jossa yhdistyvät kotimainen design, sekä helppokäyttöinen teknologia. Sen nimi on Artome M10.
Veronan on kansainvälinen toimija, jolla on toimistoja Helsingin lisäksi myös Turussa sekä Luxemburgissa, joten asiakastapaamisten sujuvuutta varten haluttiin ratkaisu, jolla onnistuu myös etäpalaverit.

Halusimme remontissamme satsata tyyliin lisäksi myös helppouteen. Artome M10 ratkaisun avulla kokouksia varten tarvittava esitys on helppo toteuttaa niin etänä kuin lokaalistikin ja kyllähän se istuu ulkonäöltäänkin upeasti uudistettuun toimistoomme

Veronan tiloihin valikoitui Artome M10 kolmesta runkovaihtoehdosta mustaksi maalattu saarni. Designkalusteen ulkonäkö viimeisteltiin etuoven harmaalla kangasverhoilulla. Tummasävyisessä neuvotteluhuoneessa puun eri sävyt muodostavat arvokkaan tunnelman ja isoista ikkunoista tuleva valo tuo pehmeyttä ja orgaanisuutta.

Yhteensopivuutta yli käyttöjärjestelmien

Artome M10 on kokonaisratkaisu, jossa yhdistyvät laserprojektori, äänentoistojärjestelmä, videokonferenssiominaisuus sekä suomalainen design. Artome M10 on yhteensopiva kaikkien käyttöjärjestelmien (Windows, MacOS, ChromeOS, Linux) kanssa ilman erillisiä asennusohjelmia. Sama pätee myös eri etäyhteysalustoihin, olipa käytössäsi sitten Teams, Zoom tai Google Meet.  Sisältöä voidaan esittää helposti tietokoneelta HDMI-kaapelin kautta tai jakaa osallistujien toimesta langattomasti mobiililaitteelta. Tehdasvalmisteisessa älykalusteessa kaikki komponentit toimivat saumattomasti yhteen ja mahdollinen laitteiston korjaus tai huolto hoituvat yhden tukipuhelinnumeron avulla

Artomen tuki on ollut todella hyvä. Laite itsessään on toiminut kyllä kiitettävästi, mutta joitakin kysymyksiä on tullut langattoman mikrofonin käytöstä Teamsin yhteydessä. Tähänkin saatiin kuitenkin nopeasti ratkaisu ja oikea mikrofonivalinta löytyikin helposti Teams-alustan valikosta.

Artome M10 in use in Verona International.