Profile picture of Artome's account manager Nabil Said.

Nabil Said

Head of Sales
+491 51 10978001
nabil.said@artome.fi
Artome - DACH and Middle East

Olen ylpeä saadessani sanoa olleeni osa Artomen tiimiä jo toukokuusta 2021 alkaen. Asemapaikkani on Hampurissa Saksassa ja minulla on monen vuoden kokemus projektien johtamisesta ja myynnistä. Työssäni Artomella pääsen hyödyntämään hyviä koordinointitaitojani sekä yrittäjämäistä otettani. Olen asunut monissa eri maissa vuodesta 1997 lähtien ja uskon, että monikulttuurinen taustani on vahva tuki hoitaessani asiakassuhteita ympäri maailmaa. 

Berlin, Hamburg, Munich, Cologne, Frankfurt am Main, Stuttgart, Düsseldorf, Dortmund, Essen, Leipzig, Bremen, Hanover, Nuremberg, Duisburg, Dresden. Middle East: Qatar,Istanbul, Tehran, Baghdad, Riyadh, Cairo, Beirut, Amman, Damascus, Muscat, Doha, Dubai, Tel Aviv, Kuwait City, Manama, Sana’a. India: Mumbai, Delhi, Bangalore, Hyderabad, Chennai, Kolkata, Ahmedabad, Pune, Surat, Jaipur, Lucknow, Kanpur, Nagpur, Visakhapatnam, Kochi.

Baden-Württemberg Bavaria (Bayern) Berlin Brandenburg Bremen Hamburg Hesse (Hessen) Mecklenburg-Vorpommern Lower Saxony (Niedersachsen) North Rhine-Westphalia (Nordrhein-Westfalen) Rhineland-Palatinate (Rheinland-Pfalz) Saarland Saxony (Sachsen) Saxony-Anhalt (Sachsen-Anhalt) Schleswig-Holstein Thuringia (Thüringen), abu dhabi,