Picture of Artome team and visitors in the international event in ISE Barcelona.

Artome mukana monissa tapahtumissa 2022

Vuosi lähenee loppuaan ja Artomelle vuosi 2022 onkin ollut menestyksekäs. Kuluneen vuoden aikana Artome on edustanut eri tapahtumissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tapahtumat ja messut ovat palauttaneet virkistävät kohtaamiset kasvotusten Koronapandemian jälkeen. 

Toukokuussa Artome herätti suurta huomiota kansainvälisillä Integrated Systems Europe -messuilla Barcelonassa. Tämä tuttavallisemmin ISE on maailman johtava audiovisuaalisen alan tapahtuma, joka kerää vuosittain kymmeniä tuhansia AV-alan ammattilaisia saman katon alle. Artome oli oman osastona lisäksi esillä myös maailman johtavan projektoritoimittaja Epsonin osastolla.

Kurkkaa video tästä:

Kesäkuussa yritys lanseerasi Artome M10 älykalusteen Yhdysvaltojen markkinoille NeoCon-tapahtumassa. Tämä jo vuodesta 1969 asti järjestetty foorumi on vuoden merkittävin design-alan tapahtuma, joka järjestetään Chicagossa. Artome pääsi tapahtuman ensikertalaisena juhlimaan Best of NeoCon -kilpailun voittoa Integrated solutions -kategoriassa.

Lue lisää lehdistötiedotteesta täältä.

Kahden vuoden välein järjestettävät Orgatec-messut Saksan Kölnissä paketoivat Artomen tapahtumavuoden lokakuussa. Oman osastonsa lisäksi Artomen lippulaivatuote Artome M10 oli esillä useilla Kölnin messujen kanssa yhteistyössä toteutetuilla osastoilla.

Katso tapahtuman tunnelmia tästä:

Tuleva vuosi ei tule jäämään edellisen jalkoihin. Vuoteen 2023 Artome ottaa vauhtia edellisestä vuodesta pioneerimäiseen tapaansa. Tammikuussa Artome suuntaa katseensa ISE-messuille Barcelonaan jälleen oman osastonsa lisäksi myös Epsonin partnerina sekä Tukholmaan Stockholm Furniture Fair -messuille.

Tutustu tapahtumiin tästä: 
Integrated Systems Europe -ISE 31.1-3.2.2023 Barcelona, Espanja
Stockholm Furniture Fair 7-11.2.2023 Tukholma, Ruotsi