Profile picture of Artome's account manager Rauno Kettunen.

Rauno Kettunen

Sales Director
+1(213) 584-8517
rauno.kettunen@artomeusa.com
Artome - North America

Artomen asennusvapaan teknologian nokkamies USA:n markkinoilla. Olen sosiaalisissa tilanteissa aina kuin kotonani, olipa kyseessä sitten esiintyminen lavalla tuhatpäiselle yleisölle tai face-to-face keskustelun kuljettaminen soljuvasti eteenpäin asiakkaan kanssa.

Rauno Kettunen, New York City, New York Los Angeles, California Chicago, Illinois Houston, Texas Philadelphia, Pennsylvania Phoenix, Arizona San Antonio, Texas San Diego, California Dallas, Texas San Jose, California Seattle, Washington Washington D.C. Boston, Massachusetts Atlanta, Georgia Miami, Florida Denver, Colorado Austin, Texas Nashville, Tennessee Portland, Oregon Las Vegas, Nevada, USA, United States, US, America Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island, and Vermont. Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Nebraska, North Dakota, Ohio, South Dakota, and Wisconsin Alabama, Arkansas, Delaware, District of Columbia, Florida, Georgia, Kentucky, Louisiana, Maryland, Mississippi, North Carolina, Oklahoma, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia, and West Virginia Alaska, Arizona, California, Colorado, Hawaii, Idaho, Montana, Nevada, New Mexico, Oregon, Utah, Washington, and Wyoming