Artome M10 on siirrettävä älykaluste esittämiseen lokaalisti ja etänä. Sisäänrakennetun Epson laserprojektorin, äänentoistojärjestelmän sekä videokonferenssiominaisuuden avulla saadaan tuotettua tilaan kuin tilaan sopiva kuva (max. 150 tuumaa) ja ääni. Artome M10 kalusteesta löytyvät myös valmiit liitännät mikrofoneille ja kameralle.

  • Kuvakoko: 60-150″
  • 2.1 -kaiutinjärjestelmä
  • Artome HybriDock™
  • USB-kamera (valinnainen)
  • Langaton mikrofoni (valinnainen)
Artome M10  
Mitat (L x K x S) 52 x 80 x 47,5 cm
Paino 49 kg
19″ laitetila 3U
Pakkauskoko (L x K x S) 80 x 94 x 60 cm 
Takuu 24 kuukautta, Projektorilla 5 vuotta tai 12000h
Projektori Epson EB-805F
Tarkkuus Full HD 1080p, 16:9
Valoteho 5000lm
Äänentoisto sisäänrakennettu 2.1 -kaiutinjärjestelmä   Max. SPL 108 dB @ 1 m
Kuvakoko 60″-150″
Liitännät 2kpl HDMI in, HDMI out, 2kpl Mic in, Stereo audio out (balanced), HDBaseT
Käyttöpainikkeet Power, Source, Vol +/-, Pause, Freeze

Lataa Artome M10 materiaalit tästä:

Lataa Artome M10 materiaalit tästä:

Ammattilaiset

Artomen tavoitteena on suunnitella ja rakentaa audiovisuaalista teknologiaa kestävällä tavalla ja tuoda joustavuutta sekä helppoutta käyttäjille unohtamatta designia. 

Artome M10 smartfurniture.

Rungon värivaihtoehdot

Oven värivaihtoehdot

Koe Artome 3D:nä

Testaa, mikä väriyhdistelmä sopii juuri Sinun tilaasi parhaiten ja näe omin silmin, miten Artome M10 muuttaa tilan esittämiseen.
Avaa 3D editori alla olevasta napista ja valitse mieleisesi värivaihtoehdot Artome M10- laitteelle. Klikkaa sen jälkeen yläreunassa näkyvää ikonia ja skannaa mobiililaitteellasi QR-koodi päästäksesi kokemaan Artome M10 AR-tilassa.

Testaa, mikä väriyhdistelmä sopii juuri Sinun tilaasi parhaiten ja näe omin silmin, miten Artome M10 muuttaa tilan esittämiseen.
Avaa 3D editori alla olevasta napista ja valitse mieleisesi värivaihtoehdot Artome M10- laitteelle. Klikkaa yläreunassa näkyvää ikonia ja sijoita laite kamerastasi näkyvään kuvaan.

Audiovisuaalisen uudelleensuunnittelu

Ajatus asennusvapaasta ja helposti käyttöön mukautuvasta esitysteknologiasta on ollut -ja on edelleen- Artomen perusta. Yrityksen tavoitteena on suunnitella ja rakentaa audiovisuaalista teknologiaa kestävällä tavalla ja tuoda joustavuutta sekä helppoutta käyttäjille unohtamatta designia. Katso alta video, jossa Artomen oma suunnittelija Joel Hautala kertoo, kuinka Artome M10:ssä toiminnallisuus kohtaa muotoilun.