Profile picture about Artome's account manager Juho Lehesvaara.

Juho Lehesvaara

Sales Director
+358 40 779 4316
juho.lehesvaara@artome.fi
Artome - Finland

I've been working in sales since early summer jobs. I love to feel the pressure and heat in my line of work. Nowadays, as an Account Manager, I'm always on the run for new leads and demos to show our customers how easy audiovisual technology can be.

Helsinki Espoo Tampere Vantaa Oulu Turku Jyväskylä Lahti Kuopio Pori Kouvola Joensuu Lappeenranta Hämeenlinna Vaasa Seinäjoki Rovaniemi Mikkeli Kotka Salo Porvoo Kokkola Hyvinkää Kajaani Heinola Nokia Rauma Kemi Iisalmi Riihimäki Imatra Nivala Ylivieska Pieksämäki Savonlinna Hamina Jakobstad Uusikaupunki Lohja Karkkila vierumäki hollola nastola,Varsinais-Suomi, Satakunta, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Lappi