Profile picture about Artome's account manager Juho Lehesvaara.

Juho Lehesvaara

Sales Director
+358 40 779 4316
juho.lehesvaara@artome.fi
Artome - Finland

Myynti on minulle tuttua jo ensimmäisistä kesätöistäni lähtien. Nautin myyntityön kuumottavasta paineesta. Artomella tehtäväni on juosta asiakkailla kertomassa miten helppoa audiovisuaalinen teknologia voikaan olla.

Helsinki Espoo Tampere Vantaa Oulu Turku Jyväskylä Lahti Kuopio Pori Kouvola Joensuu Lappeenranta Hämeenlinna Vaasa Seinäjoki Rovaniemi Mikkeli Kotka Salo Porvoo Kokkola Hyvinkää Kajaani Heinola Nokia Rauma Kemi Iisalmi Riihimäki Imatra Nivala Ylivieska Pieksämäki Savonlinna Hamina Jakobstad Uusikaupunki Lohja Karkkila vierumäki hollola nastola,Varsinais-Suomi, Satakunta, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Lappi