Picture about Artome's CEO Riku and staff

Vuosi Artomen elämässä

Aika kuluu kuin siivillä ja sen eteenpäin valumisen voi nähdä vain omien lapsien kasvamisesta. Perheeseeni syntyi neljäs lapsi puoli vuotta sitten. Minulla on kuitenkin tunne, että sehän oli vasta eilen, kohta hän nousee seisomaan. Time flies!

Tänään Artomessa juhlitaan yksivuotissyntymäpäiviä! Artome M10:n julkaisusta on kulunut vuosi, mutta mihin ihmeeseen se vuosi oikein on kadonnut. Tuntuu, että vasta hetki sitten tiimin kanssa juhlittiin toimistolla, fiilisteltiin tuotekehityksen tuloksia ja sopiva pikku jännitys housun puntissa odoteltiin lanseerausta.

Kun tarkastelen koronan sävyttämää vuotta muutamien saavutusten valossa, niin ollaan me saatu jotain aikaankin. Artome on aloittanut vuoden aikana myynnin kahdessakymmenessä uudessa maassa neljällä eri mantereella. Solmittujen sopimusten määrä ylittää 30 miljoonaa euroa. Olemme tuplanneet henkilöstön määrän. Nostaneet yrityksen isoimman kasvurahoituksen. Onnistuneet myymään ensimmäiset Artome-koulut, joissa kaikki rakennuksen esitystekniikka rakennetaan tehtaallamme.

Kaikki tämä vuonna, jolloin suuria puheenaiheita ovat olleet kontti-, mikrosiru ja raakamateriaalipula, venyneet toimitusajat sekä kohonneet kustannukset. Eipä ole ollut helpoin hetki skaalautumiselle, mutta toimitusaikalupauksemme ovat pitäneet koko ajan.

Ylpeänä koko tiimistämme, toivotan hyvää syntymäpäivää Artome M10! Ensimmäinen vuotesi oli mielenkiintoinen. Uskon ja tiedän, että sinulla on tarjota meille vielä entistä mielenkiintoisempi seuraava vuosi.

Cheers!