Close up picture about the audiovisual solution Artome M10

Myynnin helppous

Useimmille sanat myynti ja helppous eivät sovi samaan lauseeseen. Myynnin eteen on toki aina tehtävä töitä, mutta kun myyjänä uskoo itse omaan tuotteeseen 110 prosenttisesti on helppo myös vakuuttaa ostajat. Kerron teille salaisuuden: Artomen tuotteiden myyjänä olen itse päässyt kokemaan juuri tämän.

Uusimman tuotteemme, Artome M10 myynti starttasi maaliskuussa 2021. Tuoreen lippulaivamme luotsaus lähti sujumaan varsin mallikkaasti jo alusta asti. Iloksemme olemme päässeet seilaamaan myös kansainvälisille vesille. On ollut mahtaa nähdä ja kuulla, miten lämpimästi yleisö on ottanut tuotteemme vastaan ja Artomen ideologiaa on päästy viemään täysin uusille jälleenmyyjille.

Uusi tuotteemme on helppokäyttöisyyden lisäksi myös kevyt ja helppo liikutella paikasta toiseen. Olen päässyt toteuttamaan muutaman Artome M10 demon livenä (maski päässä tietenkin) ja demolaitteen siirtäminen autosta asiakkaan tiloihin ja takaisin ei ole osoittautunut ollenkaan raskaaksi. Älykalusteen alla olevien pyörien ansiosta siirtely sisätiloissa ei vaadi voimaa ja erilaisten kuvakokojen testailu erikokoisissa tiloissa voidaan demon aikana toteuttaa vaivattomasti.

 

Artome on helppo myydä, koska se on helppo ostaa.

Kaikki tekniikka on yhdessä älykalusteessa, jossa kuva ja ääni toimivat saumattomasti yhteen, niin etänä kuin livenäkin, eikä asennuksia tarvita. Ominaisuuksien esittely ei vaadi myyjältä teknistä erikoisosaamista, kun kyse on yhdestä tuotteesta, joka korvaa kokonaisen järjestelmän. Ainoa mitä tarvitsee osata, on kytkeä virtajohto seinään. Erityisesti livedemoissa, joissa päästään näyttämään konkreettisesti, miten Artome M10 älykaluste toimii, ei tarvitse kuin antaa tuotteen puhua puolestaan. Artome M10 pääsikin ennakkolanseerauksessa näyttämään parastaan, kun vedimme etädemoja kahden viikon aikana yli 40 ympäri maailmaa.

Oli myynti sitten yhden tai sadan tuotteen suuruinen, onnistunut kauppa on aina hieno juttu, sillä jokaiseen asiakaskohtaamiseen ja myyntiesittelyyn panostus on kuitenkin aina yhtä suuri. Myynti on vähän kuin pilkkiminen, ikinä ei tiedä minkäkokoinen vonkale sieltä nousee vai nouseeko mitään, mutta reikä on aina kairattava.

Myyjänä koen ylpeyttä siitä, että saan myydä kotimaassa suunniteltua ja valmistettua tuotetta. Meillä Suomessa on vahvat teknologiaperinteet ja lisäksi suomalaisten panostus koulutukseen ja erilaisiin oppimisympäristöihin on arvostettua myös maailmalla. Artome M10 kotimaisuusaste on yli 85 prosenttia, eli valtaosa tekniikasta on suomessa tehtyä ja kehitettyä. Ja Avainlippukin tuotteelta löytyy, tottakai.

Mutta älä usko vain siihen, mitä luet: tulen mielelläni näyttämään myös konkreettisesti, miten Artome M10 lunastaa nämä lupaukset.

Ota siis yhteyttä ja sovitaan demo.