Olen Artomen muotoilijana saanut positiivista palautetta tuotteemme ulkonäöstä. Kehut ovat aina tervetulleita, mutta niitä saadessani välitön ajatukseni on, että toivottavasti kommentin antaja on nähnyt myös pintaa syvemmälle ja huomioinut kaikki ne ominaisuudet, jotka tuote kätkee sisäänsä.

Todellinen valttimme piilee mielestäni siinä, miten pystymme mahdollistamaan arkkitehdeille tai muille tilasuunnittelijoille vapauden suunnitella tila niin, että esitystekniikka on osa tilakokonaisuutta.

 Tuotteemme ovat asennusvapaita sekä siirrettäviä esitysratkaisuja, joiden ainoat tekniset vaatimukset tilassa ovat pistorasia sekä pinta, johon heijastaa kuvaa. Heijastuspintoja voi luonnollisesti olla useampia yhdessä tilassa, kuten esimerkiksi muuntojoustavassa luokkahuoneessa. Kiinteää asennusta suoraan rakenteisiin tai asiantuntemusta audiovisuaalisesta teknologiasta ei tarvita. Tämä mahdollistaa tilasuunnittelijalle vapauden toimia itsenäisesti myös AV-suunnittelijana.

Tuotteidemme siirrettävyyden ansiosta myös useamman toisistaan erillään olevan tilan esitystarpeet on mahdollista kattaa yhdellä Artomen laitteella. Esimerkiksi, pääasiassa luokkahuoneessa olevaa laitetta on helppo tarvittaessa käyttää aulatilassa infonäyttönä, jossa käyttötarve on niin harvassa, ettei sitä varten ole kannattavaa hankkia omaa audiovisuaalista järjestelmää.

Se uskoo, ken näkee

Tuotteidemme laatua ja ominaisuuksia on vaikeaa todentaa pelkin kuvin ja sanoin. Siksi järjestämme mielellämme tapaamisia asiakkaiden omissa toimitiloissa sekä toimitamme tuotteitamme koekäyttöön. Lisäksi meiltä löytyy CAD- sekä tietomallit suunnittelun tueksi verkkosivultamme.