Olet varmaan joskus kuullut AV-vaunusta tai media vaunusta –se on liikuteltavissa oleva laite, jossa kuva sekä ääni toimivat saumattomasti yhteen, missä ja milloin tahansa. Viestintävaunun sisään on integroitu projektori sekä äänentoistojärjestelmäeikä siinä vielä kaikki –  yhdistäminen muihin laitteisiin on helppoa ja vuorovaikutteinen kommunikointi on vaivatonta, kun viestintävaunun audiovisuaalinen teknologia mahdollistaa esittämisen, hybridikokoukset ja paljon muuta.  

Tyypilliset media- ja AV-vaunut usein saattavat rajoittaa kuvan mukautuvuutta eri tarpeisiin sopivaksi. Tämä johtuu siitä, että useimmat media- tai AV-vaunut on varusteltu standardikokoisilla näytöllä. Artomen viestintävaunussa on sisäänrakennettu Epson laserprojektori, joka mahdollistaa kuvakoon skaalautumisen 150 tuumaiseksi ja mahdollistaa kuvan säädön portaattomasti 1,5-3,5 metrin leveydellä siirtämällä kalustetta kauemmas heijastuspinnasta. Maksimikokoisen kuvan (150 tuumaa) saavuttamiseksi riittää kuitenkin jo n. 60cm etäisyys seinästä/heijastettavasta pinnasta.  

Ja mikä parasta – ääni ja kuva toimivat aina saumattomasti yhteen ja kaikki on helposti hallittavissa omalla laitteellasi, joten Artomen viestintävaunu on aina valmiina vaivattomaan esittämiseen ja videokonferenssiin. Se tarjoaa samanlaista liikuteltavuutta kuin AV-vaunu tai mediavaunu, mutta entistä joustavamman teknologian helppokäyttöisten ominaisuuksien avulla.  

Näin helppokäyttöinen Artomen viestintävaunu on:

1.Rullaa viestintävaunu paikalleen (laitteessa on pyörät) ja paina virta päälle.  

2. Yhdistä laitteesi HDMI-kaapelin avulla viestintävaunuun (nyt voit hallita helposti omalla laitteellasi viestintävaunun sisällä toimivaa teknologiaa)  

3. Olet valmis aloittamaan Teams-kokouksen. Konferenssimikrofonien avulla kaikki huoneessa olevat voivat osallistua keskusteluun. Voit myös parantaa käyttökokemusta USB-kameran avulla, sillä Artomen viestintävaunu tarjoaa erilaislle laitteille helppokäyttöisen plug-and-play -ominaisuuden.  

Oletko sinäkin valmis jättämään hyvästit johtokaaokselle?

Toivota tervetulleeksi helppokäyttöinen audiovisuaalinen teknologian, joka mahdollistaa miellyttävän kokemuksen sekä etäkokouksiin että paikalliseen esittämiseen? Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Artome M10 viestintävaunusta.