Hotel AX

Kun perinteinen esitystekniikka ei ollut vaihtoehto

Hotel AX avasi ovensa toukokuussa 2022 Helsingin Jätkäsaareen ja samalla ovet avautuivat taiteen ja kulttuurin pariin. Hotel AX on taiteen ympärille rakennettu hotelli, jossa inspiraatio pääsee valloilleen. Hotel AX:n rakennusvaiheessa ajankohtaiseksi tulivat erilaiset esitystekniikkaan liittyvät ratkaisut. Hotel AX:n hotellinjohtaja Riitta Liikamaan mukaan tilasta ei haluttu tehdä liikaa kokoustilan näköistä, joten perinteiset tykit esitystekniikan vaihtoehtona karsiutuivat pois. Etsinnässä oli monipuolinen laite, jota pystyisi myös tarvittaessa siirtämään tilasta toiseen ja hyödyntämään monipuolisesti kaikissa tilaisuuksissa, juhlista kokouksiin. ”Me ihastuimme tähän laitteeseen”, summaa Liikamaa.
Entä miten Artomeen päädyttiin? Hotel AX:ssä kukaan ei ollut aiemmin kuullut tällaisesta liikuteltavasta designkalusteesta, mutta pienen googlailun myötä löytyi Artome ja siitä hetkestä alkoi Hotel AX:n ja Artome M10:n yhteinen tarina.

Suomalainen design oli äärettömän hyvä match

Hotel AX:n huonekalut ovat suomalaista designia, joten Artome M10:n suomalainen design oli Liikamaan mielestä äärettömän hyvä match Hotel AX:lle.

Artome M10 in Hotel AX.

Meille on todella tärkeää, että Artome M10 edustaa suomalaista designia, koska me olemme taide- ja kulttuurihotelli, joka on taiteen ja kulttuurin portti Helsinkiin

Vain taivas rajana - palvelusopimus mahdollisti monipuolisen käytön

Artome M10 hankkiminen palvelusopimuksella Hotel AX:ään oli Liikamaan mielestä äärettömän helppoa ja vaihtoehdoista paras. Erityisesti uusimman teknologian saaminen käyttöön sekä riskittömyys palvelusopimuksessa, olivat asioita, joita Liikamaa kertoo Hotel AX:n arvostaneen. Artome M10 käyttö Hotel AX:ssä mahdollistaa monipuolisen käytön, jossa vain taivas on rajana. Artome M10 toimii kaikenlaisen show’n välineenä Hotel AX:ssä runokaraokesta perinteisempiin kokouksiin.

Artome M10 toimii meillä täällä äärettömän hyvänä kaverina

Artome M10 close up in Hotel AX.